logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PROBLEM Z PRZESYŁANIM PLIKÓW PRZEZ BLUEOOTH W SAGEM MY411X

leszek1975 26 Cze 2007 23:06 1679 3
REKLAMA
  • #1 4024060
    leszek1975
    Poziom 1  
    Ja mam problem z kopiowaniem plików z kompa na tele przez bluta,mam zainstalowane oprogramowanie do Bluetooth i co dziwne komp widzi telefon i na odwrót,tele widzi kompa,a mimo to nie mogę dac rady nic przesłać,jeśli z kompa wysyłam plik,następuje połączenie,lecz gdy w tele mam zatwierdzić odebranie,to w kompie przerwane zostaje połączenie i pokazuje BŁĄD,nie znam się na tym i nie wiem jak sobie poradzić.PROSZĘ O POMOC
  • REKLAMA
  • #2 4024132
    jihn
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Jaki masz bluetooth i jakie sterowniki???.

Pamiętam jak miałem swoją N6680 i V3 i 2 różne bluetoothy z różnymi sterownikami jeden był ze sterami WIDCOMMA a drugi był z BLUESOLEIL czy jakoś tak. I był taki problem, że na WIDCOMMIE obydwie komórki smigały bez problemu ale na BLUESOLEIL V3 smigała , a z nokią był problem tego typu że Telefon widział komputer a komputer nie widzial telefonu... i był zonk.

Dlatego polecam zainstalować najnowsze sterowniki WIDCOMMA i powinno wszytsko śmigać.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 4044322
    LEBA
    Poziom 2  
    no ja znów mam podobny problem
    z telefonu moge do kompa przesyłac pliki a z kompa do tel jak przesyłam mp3 to rozłancza sie po jakim czasie (np. przy 45% lub 4%)
    ja mam sterowniki bluesoleil. Szukałem sterowników WIDCOMMA ale nic nie znalazłem jesli ktos moze niech poda link
  • #4 4167683
    buntator
    Poziom 1  
    ja mam problem tego typu że nie mogę przesyłać dzwonków ani tapet z komputera na kome a odwrotnie mogę proszę o pomoc
REKLAMA