Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    tasiorski
    Level 11  
    Mam problem z Technics SL-PG390. Po wymianie lasera na VAM-12.1 na niektorych plytach chodzi tak jak powinien, natomiast na innych wczytuje ilosc piosenek ale po wcisnieciu "play" trzeba czekac ok 3 min az zacznie grac. czy moze to byc wina zlej wysokosci podstawki lasera?
    Mir
    Level 25  
    A gdzie zamawiałes laser? I ile kosztował? Czy wymieniałes samą głowice czy razem z mechaniką? Moze to byc podróbka.
    tasiorski
    Level 11  
    laser zamawialem na http://www.eltexplus.pl/ kosztowal 42zl
    daja 6 miesiecy gwarancji i napisalem do nich juz w tej sprawie. a co do podrobkki to nie wiem. dostalem go w pudeleczku z chinskimi literkami ale na laserze jest niby naklejka philipsa. i wymienialem calosc razem z mechanika
    Mir
    Level 25  
    W ofercie maja tylko jeden rodzaj. Pisza ze org. Philipsa. Ale ja mimo to stawiałbym na laser, rozne historie sie z nimi działy. Niekiedy zamawia sie kilka sztuk i wszystkie wadliwe, chociaz ostatnio nie narzekam zamawiam w Cybor-techu "niby" oryginały po 44pln i wszystko gra.
    tasiorski
    Level 11  
    czyli na 100% wada lasera?
    Mir
    Level 25  
    Na sto procent, to niewiadomo, ale z praktyki z tymi laserami to moge powiedziec ze trzeba podstawic inny.