Witam! Proszę o pomoc jeśli ktoś wie o co chodzi. Czasami na krótką chwilę zaświeca mi się kontrolka check engine.Dzieje się to w czasie jazdy na ciepłym już silniku w momencie kiedy dodaję gazu.Kiedy ściągnę nogę z gazu kontrolka gaśnie ,drugi raz nacisnę gaz to znów się zaświeci ,ściągnę i gaśnie już na dobre kolejne naciśniecie gazu już jej nie zaświeca.Pozostaje jednak błąd 13 (sonda lambda brak sygnału).Błąd umiem skasować za pomocą interfejsu i mogę jeździć na krótkich odcinkach i się nie pojawi.Oczywiście do momentu gdy wyjadę gdzieś dalej i silnik się zagrzeje wtedy znów to samo! Sprawdziłem miernikiem wahanie napięcia na sądzie i było 0,4-0,62V ale za chwilę już wahało sie w zakresie 0,2-0,53V zrobiłem kilka krótkich przygazówek i zaczęło się wahać w zakresie 0,45-0,67V.Czy to znaczy że sonda pokazuje co jej sie podoba czy może pokazuje dobrze a coś innego powoduje że mieszanka jest tak niestabilna?Nie wiem w jakim stanie mam katalizator jeśli to może mieć znaczenie i mam chyba lekko nieszczelną dwururkę.To chyba wszystko co sprawdziłem - proszę o odpowiedź.