logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór marki AGD. Chcę kupić kuchenkę gazowo-elektryczną, lodówkę i okap.

kotek.rafal 02 Lip 2007 12:26 4328 4
REKLAMA
  • #1 4041105
    kotek.rafal
    Poziom 10  
    Witam wszystkich.
    Chcę zakupić kuchenke gazowo-elektryczną , lodówke,oraz okap .Problem w tym że niebardzo wiem jaką marke wybrać.
    Czy mógłby ktoś mi doradzić jaką marke wybrać. Marke która w miare jest dobra i w miare niezawodna.
  • REKLAMA
  • #2 4042952
    1234
    Poziom 23  
    Ocena: 354
    Beko :) mitsubishi ale to nie w polsce :(
  • REKLAMA
  • #3 11503683
    niewiemcokupic
    Poziom 10  
    Polecił bym Ci takie firmy jak BOSH i ELECTROLUX, jeśli już coś kupować to za ponad 2 tys, takiej to szybko psujące się złomy. Powiedz gdzie mieszkasz, dom ? blok ? masz rodzinę ? , wtedy może uda mi się pomóc dopasować konkretny sprzęt do twoich potrzeb
  • REKLAMA
  • #4 11505234
    zwykły człek
    Poziom 20  
    Ocena: 81
    Kuchnia - Mastercook lub Amica, okap Ciarko, lodówka - zależy jaka wysokość i za jakie pieniądze.
  • #5 11509578
    patryk260983
    Poziom 19  
    Ocena: 75
    zwykły człek napisał:
    Kuchnia - Mastercook lub Amica, okap Ciarko, lodówka - zależy jaka wysokość i za jakie pieniądze.

Zgadzam się również.
    Na początku roku stałem przed podobnym dylematem.
    Piekarnik kupiłem Amica, okap miał być Ciarko sl-60, ale zmyliła mnie jego wydajność (błędnie podana) i wziąłem Tekę, która i tak ma za dużą wydajność (400m³/h) na I biegu jak na moja kuchnię (10 m ²).

Lodówka - jak z no frost, to polecę LG lub Samsunga, choć i tu są opinie podzielone.
REKLAMA