logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki program polecacie do rozmów telefonicznych z netu

Lukashh 06 Lip 2007 10:57 1745 3
REKLAMA
  • #1 4054682
    Lukashh
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    na stacjonarne i na komórki ? I teżzeby ci co dzwonią do mnie ze stacjonarnych na ten numer w necie mało płacili.
    Proszę edytować ten post przyciskiem: Jaki program polecacie do rozmów telefonicznych z netu i dokonać stosownych zmian w pisowni.
    Przypominam, że zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery i kończymy kropką, stosujemy również znaki przestankowe (interpunkcja).
    Pisownię niektórych postów koryguję sam, jednak nie jest to moim obowiązkiem.
    Popraw post i temat!
    Posty nie spełniające tych kryteriów będą usuwane do "Kosza".
    W przypadku nie podporządkowania się moim zaleceniom temat zostanie zamknięty wraz z konsekwencjami regulaminowymi!

Ps. Proponuję przed wysłaniem postu nacisnąć przycisk "Pisownia"
    Proszę stosować (spację) po postawieniu przecinka czy kropki.
    Sens i jasność wypowiedzi stanowczo się poprawia ...

TONI_2003
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4055045
    Lukashh
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    Właśnie zarejestrowałem sie tam dostałem maila, ale konta nie da sie założyć wiec jeszcze maja coś niedopracowane.
    Osobiście poczytałem sobie na temat telefonii internetowej i według mnie najkorzystniej wychodzi oferta: tlenofon.pl
    Najtańsze rozmowy, a numer dostaje sie za 5 zł na miesiąc, ale nie musimy go zakładać wtedy nie ma abonamentu 5 zł.
    Wychodzi 9gr. z min na stacjonarne i naliczanie sekundowe.
    Moderowany przez TONI_2003:

Sugeruję poprawienie treści postu jak i jego gramatyki po napisaniu następnej odpowiedzi w temacie.
    Stosowne poprawki w tym już wykonałem, ale nie należy to do moich obowiązków.

• #4 4056524
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA