logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak załadować wsad do ABsat w celach edukacyjnych?

viper12 31 Paź 2003 08:55 1842 5
REKLAMA
  • #1 381324
    viper12
    Poziom 11  
    Witam
    Czy ktos jest w stanie wytłumaczyć mi jak "krowie na rowie" jak załadować do celów edukacyjnych oczywiście wsad do ABsat????
    Z góry wielkie dzięki:)
  • REKLAMA
  • #2 381751
    hmarox
    Poziom 12  
    Pirackie dekodowanie płatnych programów jest zabronione!!!
    Nigdy nie zadawaj pytań w tym stylu.....

Natomiast na pytanie "Jak i czym wgrać zawartość procesora PIC i pamięci eeprom do karty Gold?" z pewnością uzyskasz odpowiedź.

ups! zapomniałem linka http://dvb-board-pl.com/thread.php?threadid=13971&sid=
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 493537
    wegan
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    może mi ktos udzielic odpowiedzi czy do programowania Goldki lub Funki potzebne są dwa programatory. Ja mam programator Phoenix+Fun-prog Le. W opisie czytam, że potrzebny jest Jdm-Iso, a potem Phoenix. Czy samym Phoenixem nic nie zrobie i musze dokupic jeszcze Jdem_Iso by zaprogramować karte?
  • REKLAMA
  • #5 493798
    arek
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Programatorem JDM-ISO programujesz procesor PIC - programem "loader",dzięki niemu jesteś w stanie zaprogramować pamięć eeprom w karcie.Po zaprogramowaniu PIC-a "loaderem", wkładasz kartę do programatora "Phoenix" i programujesz pamięć EEPROM . Po zaprogramowaniu pamięci, ponownie programujesz PIC-a poprawnym wsadem do karty w programatorze JDM-ISO.
  • #6 494067
    wegan
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Dzieki za inf. to znaczy musze kupic jeszcze Jdm_Iso.
REKLAMA