logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson V600i - czerwona dioda przy włączniku, brak ładowania, co sprawdzić?

Glifiarz 12 Lip 2007 19:57 807 4
REKLAMA
  • #1 4075908
    Glifiarz
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    witam,mój problem to ta mala dioda,podlaczam ladowarke i zapala sie,ale nic wiecej,na wyswietlaczu nie ma zadnej informacji o ladowaniu.Szczerze mowiac nie wiem do czego ta dioda jest,gdyz to nie moj telefon,tylko znajomej.
    Pytanie wiec brzmi,co jest z tym telefonem i co mozna sprawdzic,lub co jest nie tak i do czego ta czerwona dioda kolo wlacznika telefonu.
    Z gory dziekuje i czekam na info
  • REKLAMA
  • #2 4075970
    sk700
    Poziom 31  
    Ocena: 418
    Ile ładowałeś ten telefon :?::?: w k700i też jest coś takiego jeśli był całkowicie rozładowany, po podłączeniu do ładowarkki zapala się czerwona dioda i trzeba czekać nawet 30min na pojawienie się czegokolwiek na wyświetlaczu.:D:|
  • REKLAMA
  • #3 4076025
    fingusio
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 22
    Ale z kad masz telefon? do naprawy czy pozyczyles? Serwisujesz telefony czy tylko zbierasz? wiecej info napisz.

Jesli serwisujesz jakim sprzetem dysponujesz.
  • REKLAMA
  • #5 4076081
    Glifiarz
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    nie serwisuje,ale cos tam czasem mi sie uda zrobic,a jak nie to pytam na forum.Wydaje mi sie ze pierwsza odpowiedz jest trafna,telefon musial byc calkowicie rozladowany i dlatego nic sie nie dzialo,teraz udalo mi sie go wlaczyc.jesli cos sie zmieni to sie odezwe.

Dziekuje panowie i pozdrawiam.
REKLAMA