logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak sprawdzić gwarancję Nokii 7360 z Irlandii bez karty gwarancyjnej?

Mirdon 13 Lip 2007 21:37 937 2
REKLAMA
  • #1 4079610
    Mirdon
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Witam, kupiłem ostatnio Nokie 7360 sprowadzoną z Irlandii. Od kupującego dowiedziałem się, że jest na gwarancji, ale nie dostałem żadnej karty gwarancyjnej. Od znajomego dowiedziałem się, że gwarancja jest udzielana w salonie Nokii w ten sposób, że sprawdzą mój numer IMEI i będą wiedzieć czy telefon jest jeszcze na gwarancji. Czy to jest prawda? Czy jednak powinienem iść do kupującego po karte gwarancyjną (bo nawet nie wiem czy istnieje)?
  • REKLAMA
  • #2 4079711
    Endriu64
    Poziom 19  
    Ocena: 25
    Mirdon napisał:
    Witam, kupiłem ostatnio Nokie 7360 sprowadzoną z Irlandii. Od kupującego dowiedziałem się, że jest na gwarancji, ale nie dostałem żadnej karty gwarancyjnej. Od znajomego dowiedziałem się, że gwarancja jest udzielana w salonie Nokii w ten sposób, że sprawdzą mój numer IMEI i będą wiedzieć czy telefon jest jeszcze na gwarancji. Czy to jest prawda? Czy jednak powinienem iść do kupującego po karte gwarancyjną (bo nawet nie wiem czy istnieje)?

Powinnieneś dostać karte gwarancyjną, podbitą, ale i tak nie wiem cyz Ci się przyda w to w polsce..
  • Pomocny post
    #3 4080198
    tomex17
    Poziom 18  
    Ocena: 8
    Nie musisz mieć karty gwar, ale musisz mieć dowód zakupu z numerem seryjnym telefonu
    Pozdrawiam
REKLAMA