Kolego nie przesadzasz zbytnio? My z tego żyjemy! Do tych 2 zł dolicz ZUS, podatek skarbowy, vat, koszty utrzymania warsztatu, opłatę za telefon, opłatę za paliwo, O kosztach reklamy, literaturze fachowej, wypłacie dla pracowników, opłacie za prąd, wodę, ogrzewanie i czynszu za pomieszczenie nie wspomne... Dodaj ładnie ile wyszło? To jest jeszcze jeden przykład tego pomóż amatorowi, sam pójdziesz z torbami i jeszcze Ci powie w innym poście ten sam autor
Sprawdź filtr, może jakiś przedmiot jest w środku, i blokuję wirnik pompki! Po kablach doprowadzających napięcie do pompki idź do programatora i sprawdź kostkę! Dopiero na końcu zdjąłem obudowę z programatora i zobaczyłem osmalenie na płytce. Zaniosłem programator do serwisu, tam zaśpiewali mi 250zł. za naprawę-oczywiście powiedziałem, że ochujali, i zaniosłem go do kolegi, który po sprawdzeniu zwykłym miernikiem wylutował spalonego triaka i zastąpił go nowym za 2zł!!! Wszystko działa! Powodzenia!
Moderowany przez zdzich42: ostrzeżenie dla timyy za niecenzuralne wyrazanie sie na forum
Napisałeś wszystko działa... nie podziała długo, usunąłeś skutek nie przyczynę