logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kenwood KRC-778R – radio nie reaguje, na wyświetlaczu TRANSMIT i [ ] 1

daniel028 15 Lip 2007 21:53 1673 4
REKLAMA
  • #1 4084868
    daniel028
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Mój kłopot polega na tym,iż pojawia mi się na wyświetlaczu (po włączeniu) napis "TRANSMIT" a później takie coś "[ ] 1". Oprócz tego nie działa już żaden przycisk i wogóle nie mogę już korzystać z radia ani magnetofonu, po prostu radio wyświetla te napisy i nic więcej nie umiem z tym zrobić?

Proszę pomóżcie mi w tej sprawie.
    Z góry dziękuję DANIEL[/b]
  • REKLAMA
  • #2 4085084
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Warto by poszukać i poczytać instrukcję obsługi bo radio jest zabezpieczone systemem Key Mask i woła o odpowiedniego pilota. Niestety bez specjalisty się nie obejdzie. A instrukcje są na stronach producenta.

Warto byś poczytał Regulamin , tam coś pisze na temat takich dodatków w tytule ! W postach wyróżnionych też coś na ten temat pisze.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 4086837
    daniel028
    Poziom 11  
    Dzisiaj znalazłem takiego małego "pilotka" na którym jest napis KENWOOD.
    Instrukcje posiadam,ale w języku niemieckim i nie bardzo rozumiem co tam jest napisane. Chciałbym się dowiedzieć teraz tylko w które miejsce na radyjku skierować sygnał z tego "pilotka" Mas Key, bo prubóje i nic mi z tego nie wychodzi... A do tego jeszcze z internetu korzystam okazjonalnie.

Proszę o jakąś odpowiedź
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 4087559
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Próbuj pisać poprawnie bo niemiecki słabo a polski niewiele lepiej. Wystarczy z odległości 50cm skierować w stronę radia ale pilot musi być do tej sztuki kompletem a nie od innego radia.

SławeK
  • #5 4087698
    daniel028
    Poziom 11  
    OK. Właśnie tak zrobiłem jak napisałeś i radyjko działa :) SUPER :)

Dzięki za pomoc
REKLAMA