logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ROYAL-LUX TV-7199TXT jakies dziwne menu? jak z niego wyjsc?

robsonw1 15 Lip 2007 22:49 1545 3
REKLAMA
  • #1 4085057
    robsonw1
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    witam popsul mi sie pilot i moja mama przeskakiwala kanaly przyciskami przy telewizorze. Nagle wyskoczylo jakies menu? sam nie wiem. Na samej gorze jest pasek i mozna zmieniac rodzaje ustawien oraz ustawienia przyciskami w tv. domyslam sie ze jest to jakis tryb serwisowy. jest to cieniutki pasek na samej gorze TV. Nie znam sie na tym wiec prosze o jasne odpowiedzi :) Dodam tylko że chodzi mi o to jak go wyłączyć. Wyłączałem go nawet z prądu na pare minut i nadal to samo. Czy da sie ten pasek jakos wyłączyc? bo teraz bez pilota nawet kanalow nie moge zmieniac. pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4085147
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 531
    Jeśli na oryginalnym pilocie przycisk czerwony to OK, zielony to PP - wyjście z trybu następuje po naciśnięciu PP na pilocie. Napraw go/kup nowy (zamiennik), może masz od kogo pożyczyć uniwersalny MAK. Kod 1263 i też przycisk zielony.
    Nastaw z trybu oczywiście nie zmieniaj!
  • REKLAMA
  • #3 4085257
    robsonw1
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    nie wiem co to jest MAK :) jutro bede mial pilot zamiennik lub we wtorek bo na allegro zamowilem mam nadzieje ze PP pomoze
  • #4 4085294
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 531
    Szkoda, że nie próbowałeś naprawić (lub dać do naprawy) oryginalnego pilota. Zamiennikiem (w razie potrzeby) nie wejdziesz w tryb serwisowy.
    MAK-i - popularne piloty uniwersalne firmy ELMAK Rzeszów.
REKLAMA