logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skonfigurować Motorola V3i do internetu GPRS na komputerze przez USB?

pierooo 25 Lip 2007 21:45 1272 3
REKLAMA
  • #1 4114888
    pierooo
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    wie ktoś moze jak ustawić ta motorole v3i żeby miec neta przez GPRS na kompie?? chce po kablu USB, wszystko na kompie jest ok, tylko co w telefonie zrobić, co wąłczyć bo tam nic nie ma w opcjach? tel. skonfigurowany - PLUS GSM
  • REKLAMA
  • #2 4115005
    Pecel
    Poziom 19  
    W telefonie nic nie musisz robic, podpinasz telefon, instalujesz modem, tworzysz polaczenie i to wszystko.
  • REKLAMA
  • #3 4115203
    pierooo
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    ja robiee przez kabel USB, normalnie mi wszystko wykrywa - Motorola USB Modem itd.., wysłałem sobie nawet zdalna konfiguracje PLUS GSM na tel. ale nie chce sie za nic połączyć z netem. Jak podłącze nokie 6610 to przez IRDA sie normalnie łączy z netem a ta motorola nijak nie chce - trzeba w niej powłączać coś ale tam nic nie moge znaleźć
  • #4 4115226
    ewa1982
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    Użyj programu Motorola Phone Tools, kliknij w programie połączenie z internetem i program sam wszystko skonfiguruje na kompie aby łączył się on z internetem przez motkę wykorzystaną jako modem

w tel nic nie robisz, nic nie ustawiasz oprócz tego że połączenie ma być na dane/fax

program MPT do pobrania stąd http://redangelfm.free.fr/Motorola/Logiciels/
REKLAMA