Witam wszystkich elektro-dodowiczów
wiem że tego typu posty nie należą do najbardziej lubianych ale nie ukrywam że to forum uważam za jak najbardziej rzetelne w rozpatrywaniu problemów natury komputerowej a problem mam... Ponieważ jak napisałem buduje mojemu siostrzeńcowi potwora do gier, co by mu starczył na ło cho cho... za takie samo ło cho cho w zł. Wiec chcę abyście ewentualnie doradzili mi lub poprawili moje błędy w składzie. Powiem tylko że na pewno wchodzi w rachubę tech. SLI i w przyszłości planowane dokupienie drugiej karty (to najbliższej), ramu 2 gb oraz podkręcenie procesora jak ów zamontowany będzie niedomagał...
Osobiscie nie wiem dokładnie jaką kartę graf dobrać, wybrałem GALAXY ze względu na dobrą opinię... zresztą sami rzućcie okiem...
Procesor Intel Core2 Duo E4400 2,0GHz (S775) BOX
element zawiera: wentylator procesora
Płyta główna DFI LanParty UT NF680i LT SLI-T2R
Karta graficzna GeForce 8600 GE Galaxy 512MB HDTV & DVI (PCI-E)
Pamięć RAM Kingston HyperX DDR2 2GB 800MHz CL5
Dysk twardy IDE/SATA Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (8MB, Serial ATA II, zapis prostopadły)
Zasilacz Zasilacz do obudowy Tagan 600W - U33 2-Force II Series
Z góry dziękuję za posty wszystkim forumowiczom i pozdrawiam.
Osobiscie nie wiem dokładnie jaką kartę graf dobrać, wybrałem GALAXY ze względu na dobrą opinię... zresztą sami rzućcie okiem...
Procesor Intel Core2 Duo E4400 2,0GHz (S775) BOX
element zawiera: wentylator procesora
Płyta główna DFI LanParty UT NF680i LT SLI-T2R
Karta graficzna GeForce 8600 GE Galaxy 512MB HDTV & DVI (PCI-E)
Pamięć RAM Kingston HyperX DDR2 2GB 800MHz CL5
Dysk twardy IDE/SATA Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (8MB, Serial ATA II, zapis prostopadły)
Zasilacz Zasilacz do obudowy Tagan 600W - U33 2-Force II Series
Z góry dziękuję za posty wszystkim forumowiczom i pozdrawiam.