logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG FLATRON F700P - Obcięty obraz i linie powrotu, usterka odchylania pionowego?

Leszek52 01 Sie 2007 22:07 1163 0
REKLAMA
  • #1 4137331
    Leszek52
    Poziom 1  
    Witam mam problem od czasu do czasu u dołu monitora obciety jest obraz na szerokość około 2cm i pojawjają się linie powrotu na tym brakującym pasku.Nie zdzrza sie to często nieraz od razu po włączeniu monitora a nieraz pracuje dobrze prawie przez cały dzień.Podejrzewam ,że coś sie dzieje w układzie odchylania pionowego.Proszę o pomoc jaki element może ulegac uszkodzeniu.

Regulamin:

11. W temacie wiadomości należy dokładnie zawrzeć całą istotę wysyłanych informacji. W działach serwisowo - naprawczych w tytule należy obowiązkowo podać rodzaj sprzętu, markę i model naprawianego urządzenia jak również, w formie skrótowej lub symbolicznej, charakter uszkodzenia (problemu).

8. Moderator ma prawo usuwania wiadomości, przenoszenia jej do dowolnego działu oraz zamykania tematu jeżeli stwierdzi, że dana wiadomość:
    8.1 obniża ogólny poziom forum,
    8.2 została napisana w sposób niezrozumiały (niepoprawna pisownia, popełnienie licznych błędów ortograficznych, użycie slangu młodzieżowego lub branżowego),
    8.3 została napisana w nieodpowiednim dziale...

Temat poprawiłem i przeniosłem z Monitory.
    [_P_]
  • REKLAMA
REKLAMA