Witam mam problem z tym elementem. Chodzi tu o radio SONY xr-c550 RDS. To znaczy czy jest do niego jakis zamiennik. Znalazlem plytke od radia rowniez SONY ale nie wiem co to za model (napewno kasetowe rowniez) i uklad ktory znajduje sie na plytce ma 10 nozek a nie 8 jak moj stary spalony. Symbol starego elementu jak w tytule a "nowego" jak dobrze sczytalem to : I638 5U0. Wiem ze plytki i radia nie roznia sa bardzo miedzy soba w tej seri i nawet sprawdzalem panel swoj na innym radiu sony o innym symbolu i poprostu niektore funkcje nie byly obslugiwane a reszta dzialala. Prosze o pomoc i odpowiedz.
Gdyby ktos znal zamiennik do tego elementu to prosze o podanie.
Nie moge znalezc nigdzie zadnego zamiennika do tego a na marginesie nowy element kosztuje 100 w serwisie...normalnie oszaleli tyle to jest radio warte.
Żaden z szanownych kolegów nie wie jak bedzie z tym moim problemem? Ja szukam zamienników i próbuje znaleźć w internecie caly czas jakiś danych o tym ale niestety nic nie ma.
Gdyby ktos znal zamiennik do tego elementu to prosze o podanie.
Nie moge znalezc nigdzie zadnego zamiennika do tego a na marginesie nowy element kosztuje 100 w serwisie...normalnie oszaleli tyle to jest radio warte.
Żaden z szanownych kolegów nie wie jak bedzie z tym moim problemem? Ja szukam zamienników i próbuje znaleźć w internecie caly czas jakiś danych o tym ale niestety nic nie ma.