logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ustawić geometrię obrazu w TV LG CE-21Q62KEX przez menu serwisowe?

iwagreg 05 Sie 2007 20:29 1448 4
REKLAMA
  • #1 4149108
    iwagreg
    Poziom 12  
    Witam , posiadam wymieniony w temacie telewizor , niestety geometria w nim szwankuje , obraz jest wklęsły po bokach ) ( , taka klepsydra . Czy jest możliwość ustawiania geometrii przez menu serwisowe ? Jeśli tak , proszę o podanie szczegółów jak wejść w to meni i jak postępować przy ustawianiu . Z góry wielkie dzięki , pozdrawiam Grzegorz .
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4149897
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 4149950
    patryk-84a
    Poziom 28  
    Ocena: 212
    W tryb serwisowy wejdziesz trzymając chwilę jednocześnie wciśnięte przyciski "menu" na telewizorze i "ok" na pilocie. Ale jeśli nikt nie grzebał tam wcześniej, to pewnie coś siada i zmiany w trybie serwisowym nie pomogą lub pomogą chwilowo.
  • #5 4150339
    iwagreg
    Poziom 12  
    Witam , dzięki za szybkie odpowiedzi , nie chodzi mi o naprawę telewizora jak napisał obcy7 tylko o drobną regulację , telewizor ma ten feler od samego początku , nie zwracałem na to uwagi , ale zaczęło mnie to traszkę irytować . Co do wejścia w tryb serwisowy to niestety patryk-84a nie mam na telewizorze przycisku "menu" .
REKLAMA