logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[SZUKAM] Gdzie znaleźć działające klucze i listę programów po aktualizacji softu?

LuXik 22 Sie 2007 21:00 2847 6
REKLAMA
  • #1 4205136
    LuXik
    Poziom 2  
    Dziś dzięki temu forum wgrałem nowy soft, uporałem się z "Download Failed" wgrałem listę z programami i klucze...ale te ostatnie 2 rzeczy jednak nie udały mi się najlepiej. Nie działa mi żaden program. Czy mógłby mi ktoś podrzucić bezpośrednie linki do sprawnej Listy programów i działających na 100% kluczy? Proszę nie podajcie mi strony na której sam mogę znaleźć bo już próbowałem na tych stronkach które dajecie zazwyczaj. Proszę o linki bezpośrednie (nie żebym był leniem). Dziękuję z góry
  • REKLAMA
  • #2 4205234
    bogi
    Poziom 29  
    Ocena: 245
    Dobrze, że podałeś do czego.
  • REKLAMA
  • #4 4205428
    LuXik
    Poziom 2  
    I zapomniałem xD He@d HD1100 FTA xD sorki
    macie może jakieś klucze i listy? działające :(
    na tych 2 stronach jest pełno kluczy i list O_o ale musiałbym wgrywać cały dzień żeby natrafić na jakąś działającą :/
    Proszę o pomoc :( linki bezpośrednie były by najlepsze
  • REKLAMA
  • #5 4206154
    okulik
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    Lista to lista każda działa więc wgraj jakąś od fergusona, a klucze wgraj najświeższe. Takich postów jak twój jest dużo więc użyj szukaj....
  • REKLAMA
  • #6 4206225
    meloch
    Poziom 29  
    Ocena: 61
    okulik napisał:
    Lista to lista każda działa więc wgraj jakąś od fergusona, a klucze wgraj najświeższe. Takich postów jak twój jest dużo więc użyj szukaj....

Pod warunkiem, że ten tuner jest odpowiednikiem jakiegoś Fergusona!
    Są różne listy do róznych tunerów.
  • #7 4206471
    erneest
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 26
    Klucze u ślusarza... Zamykam.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik po aktualizacji oprogramowania tunera He@d HD1100 FTA napotkał problemy z działaniem listy programów i kluczy, mimo wgrania ich z dostępnych stron. Poszukuje bezpośrednich, sprawdzonych linków do aktualnych i w pełni funkcjonalnych list programów oraz kluczy. W odpowiedziach zasugerowano korzystanie z list dedykowanych tunerom Ferguson, podkreślając, że różne modele wymagają różnych list. Podano linki do serwisów z plikami (upload-triosat.pl, dvb-upload.com), jednak użytkownik wskazał, że na tych stronach jest dużo plików, ale trudno znaleźć działające. Wskazano, że klucze powinny być najświeższe, a lista powinna odpowiadać modelowi tunera. Ostatecznie pojawiła się ironiczna uwaga o konieczności uzyskania kluczy u ślusarza, co sugeruje brak prostych rozwiązań online.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA