logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jaki pilot do tunera Technics ST-GT650? Oryginał, zamiennik, uniwersalny?

dsko 28 Sie 2007 00:00 2779 2
REKLAMA
  • #1 4222905
    dsko
    Poziom 2  
    Witam. Przywiozłem z Niemiec tuner Technicsa ST-GT650, niestety nie mam do niego pilota. Czy możecie mi pomóc i podać jakie piloty oryginalne będą współpracować bezpośrednio z tym tunerem, ewentualnie jakieś uniwersalne lub zamienniki? Nie posiadam firmowego wzmacniacza tylko podłączyłem pod ten tuner zestaw głośników 2.1 Creativa z subwooferem, który ma wbudowany wzmacniacz i gra to bardzo fajnie. :-) Do szczęścia brakuje mi tylko pilota. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Darek
  • REKLAMA
  • #2 4224293
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1325
    W oryginalnym pilocie od wzmacniacza jest obsługa tego tunera - włączanie/wyłączanie, przełączenie zakresu, program -/+ oraz klawiatura numeryczna.
    Od amplitunera chodzi tylko obsługa klawiszy numerycznych. Każdy pilot od Technicsa po 1993 roku powinien obsłużyć tuner (oczywiście jak ma obsługę tunera) a z uniwersalnych jest taki makopodobny za kilkanaście złotych co też wiele funkcji obsługuje. Najtańsze uniwersalne niestety działają na starych kodach i nie obsłużą tego tunera.
  • #3 4255429
    dsko
    Poziom 2  
    Dziękuję za informację i pomoc. Pozdrawiam.
REKLAMA