Potrzebuje wsadu eepromu do matrycy della latitude d820 (rozdzielczosc matrycy 1680x1050). Jezeli ktos ma cos takiego, albo posiada ten komputer z taka sama matryca i moglby zczytac ten wsad, bylbym niezmiernie wdzieczny! Po przeprogramowaniu matrycy nie rozpoznaje jej bios i nie da sie regulowac jasnosci (chociaz wszystko inne dziala)
Jaką nazwę ma ta matryca.........
*którą przeprogramowałeś ( pytanie : po co? )
(lub jaką miała stara matryca jesli ją wymieniałeś .. na nową)
p.s
- jesli przy wł. notebook ..prosi o hasło
notebooki Latitude D520, D620, D820; Inspirion 6400, 9400 (nowsze jak rok) mają zaszyte hasło .. w kontrolerze klawiatury
prawdopod. EMC4000-FZG > firmy SMSC
rozblokowaź mozna tylko w serwisie
Sam tego nie robilem, oddalem do serwisu, a oni to zrobili, bo pamiec eeprom byla uszkodzona, ale powiedzieli wlasnie to co napisalem, ze nie maja oryginalnego dumpa eepromu, tylko zrobili to "na piechote" i teraz nie wykrywa jej bios i sa takie problemy jak sa. Na pewno jest to matryca produkowana przez LG, ale wiecej nie wiem. Moge najwyzej do nich zadzwonic, zeby powiedzieli jaki to jest model. Czy jezeli podam Ci model, bedziesz mogl mi podac eeprom?
Witam ponownie. Zrobilem male rozeznanie i juz wiem co to za matryca. To LG/Phillips LP154W02.
Gdybys mial jakies info na jej temat, byl bym niezmiernie wdzieczny. Na tej "zaprzyjaznionej stronie" jest tylko datasheet do W01...