logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio BECKER i BMW BAVARIA C BUSINESS RDS KE-92zbm - zepsuty ekran, brak podświetlenia

dyzio_koder 14 Lis 2003 18:36 2655 7
REKLAMA
  • #1 399798
    dyzio_koder
    Poziom 11  
    oraz drugi model radia z zepsutym ekranem BMW BAVARIA C BUSINESS RDS KE-92zbm

numer na klacie!!!to
    PI 92xx C 0036178

to radio do cienzaruwki zepsul sie ekran nie podsiwielta sie i nic nie widac :(

jak ktos ma calculator do tego cacka to je mi po mnozy kilka numerkow
  • REKLAMA
  • #2 399831
    dyzio_koder
    Poziom 11  
    moze to byc pionek!
  • REKLAMA
  • #3 399832
    erel
    Poziom 20  
    Ocena: 31
    A na co Ci kod skoro nic nie widać ?
    W pierwszej kolejności spróbuj je naprawić .
  • REKLAMA
  • #6 399845
    dyzio_koder
    Poziom 11  
    niema kalculatora???
    i jak nie to jakim programatore m moge pszeprogramowac??? moj kolega ma jakis programator ja hyba mam phonix nie mam pojecia
    zaras sprawdze
  • REKLAMA
  • #8 400426
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Edziu! Nie widzisz że to sęp ? Ledwo zarejestrował sie na Elektrodzie a już żebra o kod z numeru a nawet nie wie co można policzyć a co nie.

Ponoć dysleksja to ostatnio modna choroba. Zobacz jak on pisze, na oko 3-4 klasa podstawówki. Jak by do spróbować sobie wyobrazić go w kurtce z kapturem i w spodnich z rozporkiem poniżej kolan to jest praktycznie obraz statystycznego złodzieja ze stacji benzynowej.

Uważam że owszem mozna czasem kogoś poratować kodem czy radą w tym temacie ale powinna być to przysługa zarezerwowana dla ludzi z jakimś dorobkiem tutaj. Bo jeśli tak nie będzie to jak złodzieje się zwiedzą że tu liczą za darmo to będziemy mieli tutaj wszystkich żebrzących o kod.

SławeK

PS. Do niektórych radyjek najlepszy jest programator od pralki automatycznej, tez działa automatycznie.

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy radia samochodowego BMW BAVARIA C BUSINESS RDS KE-92zbm, które ma uszkodzony ekran i brak podświetlenia, co uniemożliwia odczytanie wyświetlanych informacji. Numer seryjny urządzenia to PI 92xx C 0036178. W dyskusji sugerowano, że radio może być produkcji Pioneer, z układem pamięci s2100 obok procesora, gdzie znajduje się kod zabezpieczający. Możliwą przyczyną braku wyświetlania jest przepalona żarówka podświetlenia ekranu. Wskazano na potrzebę naprawy sprzętu przed próbą uzyskania kodu. Wspomniano o programatorach, np. modelu P2100, które mogą służyć do odczytu lub programowania kodu radia. Dyskusja zawierała również krytykę dotyczącą próśb o kody zabezpieczające bez podstawowej wiedzy o urządzeniu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA