Witam, kupiłem wczoraj używany aparat Olympusa, na dwóch komputerach w domu bez problemu wykrywa go jako dysk wymienny bez żadnych sterów itd. i można zrzucać zdjęcia.
Lecz na moim komputerze mam niemały problem.
Otóż po podpięciu aparatu jest komunikat ze znaleziono nowy sprzęt, po chwili wykrywa go prawidłowo jako Olympus, tyle, ze sprzętu nie ma w Eksploratorze i nie mogę w ten dysk wejść w żaden sposób by zrzucić fotki.
Sprzęt jest w menedżerze urządzeń w zakładce "stacje dysków".
Wchodziłem także do zarządzania dyskami poprzez "prawy klawisz myszy na mój komputer, potem zarządzaj, potem dyski i tam tez go widać jako dysk 16MB i nawet wyświetla mi jego właściwości tzn. ile jest wolnego miejsca ile zajętego itp. .
Zmieniłem nawet literę wyświetlania dysku bo myślałem, ze sie może z jakimś się dubluje, ale nic to nie dało!
Nie mam juz siły z tym walczyć.
Pomóżcie,bo dostane szału.
Dzięki wielkie z góry!
Lecz na moim komputerze mam niemały problem.
Otóż po podpięciu aparatu jest komunikat ze znaleziono nowy sprzęt, po chwili wykrywa go prawidłowo jako Olympus, tyle, ze sprzętu nie ma w Eksploratorze i nie mogę w ten dysk wejść w żaden sposób by zrzucić fotki.
Sprzęt jest w menedżerze urządzeń w zakładce "stacje dysków".
Wchodziłem także do zarządzania dyskami poprzez "prawy klawisz myszy na mój komputer, potem zarządzaj, potem dyski i tam tez go widać jako dysk 16MB i nawet wyświetla mi jego właściwości tzn. ile jest wolnego miejsca ile zajętego itp. .
Zmieniłem nawet literę wyświetlania dysku bo myślałem, ze sie może z jakimś się dubluje, ale nic to nie dało!
Nie mam juz siły z tym walczyć.
Pomóżcie,bo dostane szału.
Dzięki wielkie z góry!
Moderowany przez TONI_2003:Poprawiłem temat postu oraz wszystkie błędy i literówki w samym poście.
Stosowanie slangu jest na naszym portalu niedozwolone..
Sugeruję poprawienie treści postu jak i jego gramatyki po napisaniu następnej odpowiedzi w temacie.
Stosowne poprawki w tym już wykonałem, ale nie należy to do moich obowiązków.
Niezastosowanie się do zaistniałej sytuacji grozi sankcjami regulaminowymi na forum Elektrody.