logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Landi Renzo LPG – jak uruchomić program bez klucza LPT i skąd pobrać mapy?

pezet 18 Lis 2003 09:08 4161 9
REKLAMA
  • #1 404188
    pezet
    Poziom 12  
    Ocena: 14
    Czesc, szukam wszedzie jakiegos softu do lpg i nic! Do landi renzo potrzebny jast program z tzw. kluczem do portu lpt , program posiadam ale klucza ni cholery, ktos wie czy mozna taki program uruchomic bez tego "klucza" a moze mozna go latwo zrobic bo przeciez to tylko jakas przejsciowka na port lpt!!! I jeszcze jadna sprawa do centralek lpg ustawia sie "mapy" dla roznych pojazdow, zazwyczaj mozna je samemu zaprogramowac ( tylko kilka godzin jazdy z laptopem) proces troche zmudny i czasem baaardzo niebezpieczny 8O , ale mozna je przeciez tylko wgrac!!! Tylko gdzie je znalesc, moze ktos wie???
  • REKLAMA
  • #2 404191
    pezet
    Poziom 12  
    Ocena: 14
    Widze ze temat softu jest przyklejony na samym poczatku, wiec pewnie dlatego go niezauwazylem :D
  • REKLAMA
  • #3 404951
    psenny
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Nie wiem dlaczego ale nie mogę dodać załącznika. Przypomnij się na maila to ci wyślę.

psenny(_at_)interia.pl

pozdrawiam :)
  • #4 4655629
    sebaspec
    Poziom 2  
    witam.
    mam tez problem z landi renzo.
    ja posiadam centralke igs.
    mam przewod i interface.
    tylko z programem mam problemy bo nie moge nigdzie znalesc dobrego.
    udalo mi sie tu na forum igs 5.6 sciagnac tylko ze jakies bledy wyskakuja ciagle.
    czy moglbys podeslac mi instalke ktora posiadasz ???

Dodano po 24 [sekundy]:

witam.
    mam tez problem z landi renzo.
    ja posiadam centralke igs.
    mam przewod i interface.
    tylko z programem mam problemy bo nie moge nigdzie znalesc dobrego.
    udalo mi sie tu na forum igs 5.6 sciagnac tylko ze jakies bledy wyskakuja ciagle.
    czy moglbys podeslac mi instalke ktora posiadasz ???
  • REKLAMA
  • #5 6054341
    Umbi
    Poziom 2  
    Good morning

I am looking for old system LANDI LES95

Have you information abaut this system ? (SW manual electric diagram)

Thank-you in advance
  • #6 6399257
    MR ROBI
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Witam potrzebuję programik do instalacji LPG VERSUS
    pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #7 6407875
    zybinek
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    Również potrzebuję soft do regulacji sterownika VERSUS LPG.

Czy można prosić o podrzutkę na zybinek(_at_)go2.pl?
  • #8 8108575
    junior848
    Poziom 1  
    I'm looking for some software like Landi LIS because i already have software landi renzo IGS 5.6 , but i can´t modify map of mixture ( look in picture ). I don´t understand why isn´t there. Thank.
    I need this map:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • #9 8942911
    draack
    Poziom 1  
    Witam! Czy posiada ktoś może programik do regulacji sterownika lpg VERSUS ??? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, proszę o pomoc.
  • #10 8943108
    KS2507
    Poziom 23  
    Ocena: 127
    Poszukaj tutaj.
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy problemów z uruchomieniem oprogramowania do sterowników LPG marki Landi Renzo bez fizycznego klucza sprzętowego (dongla) do portu LPT oraz poszukiwania gotowych map kalibracyjnych do centralek LPG. Użytkownicy zgłaszają trudności z dostępem do odpowiedniego softu, zwłaszcza wersji IGS 5.6, która często generuje błędy. Pojawiły się prośby o udostępnienie instalatorów i map kalibracyjnych, które można wgrać do sterowników bez konieczności samodzielnego programowania podczas jazdy. Wspomniano także o innych sterownikach LPG, takich jak VERSUS, do których również trudno znaleźć oprogramowanie. W dyskusji pojawiły się linki do forów z zasobami oraz prośby o pomoc w znalezieniu dokumentacji i oprogramowania do starszych systemów Landi Renzo, np. LES95. Problemem jest również brak możliwości modyfikacji map mieszanki w posiadanym oprogramowaniu, co utrudnia dostosowanie parametrów do konkretnego pojazdu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA