logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kopia kontaktów z Nokia 6230i na 6230 - brak identyfikacji dzwoniących

WIELTON_GB 20 Wrz 2007 15:15 1257 2
REKLAMA
  • #1 4303219
    WIELTON_GB
    Poziom 2  
    Witam wszystkich.

Mój problem z telefonem zaczął się od uszkodzenia na płycie głownej w nokii 6230i elementu SEC546T600.Telefon oczywiście 0 reakcji.Po pewnym czasi jednak się włączył..a że miałem na nich mnóstwo ważnych telefonów musiałem wykorzystac tą chwile na zgranie kontaktów.Problem w tym ze po zgraniu kontaktów z 6230i i wgraniu kopii na 6230 niby kontakty znajdują się na telefonie jednak nie widzę tak naprawde kto do mnie dzwoni mimo, ze kontakt jest zapisany w telefonie.Miał ktoś podobny problem ?? Być może plik .nbu zgrany z 6230i nie jest kompatybilny z 6230? Jak to zmienic ?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4305062
    PiatyElement
    Poziom 21  
    Ocena: 58
    witam, miałem podobny problem w noki 6630. W książce niby miałem czyjś kontakt ale jak dzwonił to wyświetlał się numer. Nie bardzo pamiętam jak to zrobiłem ale z tego co pamiętam wlazłem w książkę kontaktów -> kontakty SIM -> kopiuj do kontaktów. Nie znam telefonu który masz ale u mnie chodziło o to z której listy ma korzystać w kontaktach - z listy karty sim czy z listy w pamięci telefonu.
  • #3 4306505
    WIELTON_GB
    Poziom 2  
    Fakt pomogło...Banalne rozwiazanie a kombinowania tyle, ze masakra
REKLAMA