Witam!!
Czy mozecie polecic mi jakis Aparat cyfrowy kompaktowy tak do 600 zl??
Czy mozecie polecic mi jakis Aparat cyfrowy kompaktowy tak do 600 zl??
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamwaldekg napisał:Ja teżJa zawsze polecam aparaty firmy"Canon".
shtoc napisał:A560 jest modelem nowszym, ale nie musi być wcale lepszym chociaż z opinii użytkowników wynika że tak....jaka różnica pomiędzy a 550 a a560??
axelakis napisał:shtoc napisał:A560 jest modelem nowszym, ale nie musi być wcale lepszym chociaż z opinii użytkowników wynika że tak....jaka różnica pomiędzy a 550 a a560??
Co do możliwości to porównaj sam http://www.canon.pl/kategorie/kategoria,Aparaty_cyfrowe,k,14.html
A tu opinie i oceny różnych aparatów:
http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/1
MEDIASHOP napisał:Jesteś w błędzieA560 to nieco wyższy model niz A550 (nie młodszy - weszły prawie równoczesnie na rynek)
axelakis napisał:MEDIASHOP napisał:Jesteś w błędzieA560 to nieco wyższy model niz A550 (nie młodszy - weszły prawie równoczesnie na rynek)Wyższy, ale i młodszy. A550 nie wszedł do sprzedaży równocześnie z A560, między nimi jest 1 rok różnicy.
Ehhh, brak słów
MEDIASHOP napisał:Gdybyś tak jak ja śledził stronę Canon od trzech lat to byś o tym wiedział.
MEDIASHOP napisał:Akurat serię A aparatów Canon śledzę od prawie trzech lat dlatego że od dawna zamierzałem kupić Canon'a.Mam sklep FOTO od ładnych paru lat, ale widac znasz temat lepiej.
MEDIASHOP napisał:A co mnie to[Poczytaj panie mądralo co to znaczy Named Accounts ...
axelakis napisał:To są sprawy handlowe, a ja stwierdzam fakt pojawienia się danego modelu w danym czasie.
axelakis napisał:
Tak jak model A560 jest następcą A550, tak A460 jest następcą A450
Pablo1964 napisał:Czułość matrycy. Im gorsze oświetlenie tym wyższe ISO. Przy najwyższym na obrazie może jednak pojawić się już ziarno. Potestuj.
shtoc napisał:super dzieki!! napewno skorzystam z rad!!
jeszcze taka prosba bo instrukcja obslugi konczy sie strasznie szybko po 32 bodajże stronach !! nie ma nic o funkcjach zaawansowanych!! a sa odnosniki do nich!!
moze ktos posiada pełna instrukcje??