Mam zamiar kupić aparat fotograficzny cyfrowy. na co zwrócić uwagę przy zakupie doradźcie jaki kupić (firma) zamierzam wydać na niego ok500zł.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkorrus666 napisał:Też polecam Canon'a ale z końcówką IS (stabilizacja obrazu).Ja polecam np Canon A580.
don diego napisał:Nie polecamA ja się właśnie przymierzam do kupna Fuji S5800.
axelakis napisał:don diego napisał:Nie polecamA ja się właśnie przymierzam do kupna Fuji S5800.![]()
Niska jakość zdjęć i wysokie szumy.
Tutaj jest tylko malutki skrawek złych opinii na temat tego aparatu ...
http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/6.1275-fujifilm_finepix_s5800
don diego napisał:Nie, ale czytałem wiele negatywnych opinii o modelach Fuji FinePix S5700, Fuji FinePix S5800 i Fuji FinePix S9600.Używałeś tego aparatu osobiście?
axelakis napisał:Jeśli miałbym kupować to zdecydowałbym się raczej na Fuji FinePix S8000fd który zbiera bardzo dobre recenzje.
axelakis napisał:don diego napisał:Nie, ale czytałem wiele negatywnych opinii o modelach Fuji FinePix S5700, Fuji FinePix S5800 i Fuji FinePix S9600.Używałeś tego aparatu osobiście?
Jeśli miałbym kupować to zdecydowałbym się raczej na Fuji FinePix S8000fd który zbiera bardzo dobre recenzje.
don diego napisał:
Co, Twoim zdaniem, opłaca się kupić za maksymalnie 600zł?
Co sądzisz o Canon A570IS? W sumie A590IS też jest w podobnej cenie.
MEDIASHOP napisał:Nie jest to moje zdanie, a opinie użytkowników.Każdy ma swoje zdanie
MEDIASHOP napisał:Polecam, też dlatego że mam A710IS i wiem na co stać ten aparat...poczytaj o A720is.
don diego napisał:Co do apetytu na energię to w A710IS jest różnie. Wszystko zależy od użycia lampy błyskowej.Poczytałem trochę o Canon A720IS. Natknąłem się na opinie, że jest prądożerny i słabo działa redukcja czerwonych oczu.
axelakis napisał:
MEDIASHOP napisał kiedyś że pozbawiony tego efektu jest aparat PowerShot SX 100 IS.
Porównaj ich wygląd i umiejscowienie lampy błyskowej