Witam. Ostatnio wymieniłem w komputerze takie części:
procesor Athlon 2000+ na Intel E2160 Dual Core
płyta główna MSI KT4V na P5B ASUS
grafika 6600GT Gigabyte na ATI HD 2600XT Sapphire
pamięć 512MB SEITEC na 2x1GB 4-4-4-12 800MHz Geil
Zasilacz Codegen 300W(bez awaryjny i bez problemowy był) na Chieftec 450W
Dysku twardego nie wymieniałem jest to 80GB Seagate Barracuda.
Wcześniej na starej konfiguracji zaczęły pojawiać sie blue screeny. Dlatego w dużej mierze zmieniłem większość podzespołów. Skanowałem wtedy dysk programem Victoria i znalazł 3 bady które usunąłem HDD Regeneratorem. Co zaowocowało brakiem blue screenów.
Teraz po przeinstalowaniu Windowsa na dysk z nowa konfiguracją znowu po jakimś miesiącu pojawił się blue screen. Chcąc sprawdzi dysk Victorią w widoku Urządzeń po zaznaczeniu dysku widzę takie coś:
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu dlaczego nie mogę sprawdzić dysku w Victorii.
procesor Athlon 2000+ na Intel E2160 Dual Core
płyta główna MSI KT4V na P5B ASUS
grafika 6600GT Gigabyte na ATI HD 2600XT Sapphire
pamięć 512MB SEITEC na 2x1GB 4-4-4-12 800MHz Geil
Zasilacz Codegen 300W(bez awaryjny i bez problemowy był) na Chieftec 450W
Dysku twardego nie wymieniałem jest to 80GB Seagate Barracuda.
Wcześniej na starej konfiguracji zaczęły pojawiać sie blue screeny. Dlatego w dużej mierze zmieniłem większość podzespołów. Skanowałem wtedy dysk programem Victoria i znalazł 3 bady które usunąłem HDD Regeneratorem. Co zaowocowało brakiem blue screenów.
Teraz po przeinstalowaniu Windowsa na dysk z nowa konfiguracją znowu po jakimś miesiącu pojawił się blue screen. Chcąc sprawdzi dysk Victorią w widoku Urządzeń po zaznaczeniu dysku widzę takie coś:
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu dlaczego nie mogę sprawdzić dysku w Victorii.