logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sharp sx-8800H(gy) - Zniekształcony dźwięk po przegrzaniu końcówek, co robić?

bamsey2k1 16 Paź 2007 16:06 1737 3
REKLAMA
  • #1 4384370
    bamsey2k1
    Poziom 10  
    Witam wszystkich!! Mam koncówkę taka jak w temacie... Sluchalem muzyki dosc głośno pozniej wylaczylem i wyszedlem... jak wrocilem to wlaczylem z powrotem... dzwiek byl bardzo zniekształcony głosy bylo slychac jakby ktos mowil z woda w ustach i w ogóle no masakra. Zaniosłem go do naprawy to powiedzieli ze to koncówki zniekształcają bo zostały przegrzane no to zabralem go bo podali ze to bedzie kosztowalo ok 1000:? Podczas pozniejszego uzywania dzwiek dalej byl znieksztalcony raz głośniejszy raz cichszy a dzis rano podczas sluchania raptem przestało "charczeć" nie jestem pewny czy gra tak samo głośno!! co powiecie na to?? czy powinienem dalej wymieniac koncówki i bedzie dzialalo czy sie zepsuje za jakis czas?? jaka jest tego przyczyna co to sie w ogole porobilo? .. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4384449
    dabu
    Poziom 32  
    Ocena: 695
    Wygląda na to ze być może masa nie styka dobrze. Posprawdzaj kable i gniazda.
  • REKLAMA
  • #3 4384517
    bamsey2k1
    Poziom 10  
    dzieki za odpowiedź:) posprawdzam wszystko i napisze co z tego wyszlo
  • #4 4387941
    bamsey2k1
    Poziom 10  
    niestety problem nie polega na braku masy.. wszsytko sie styka ładnie.. kable wymieniłem. Dziś rano przez ok 6h grało ładnie bez charczenia teraz charczy.. jakies pomysły??
REKLAMA