Miałem dzisiaj wrzucać pierwszy etap na serwer ale stwierdziłem, że trzeba trochę dopracować. Adres już jest ale podam jak będzie w pełni ok.
SU-V90D chodzi całkiem nieźle. Jednak ze względu na wiek (już prawie 20 lat - musiałbym wyjąć z półki i sprawdzić dokładnie z kiedy pochodzi mój egzemplarz) przydałaby się mu konserwacja - przekaźnik od protectu dawał się czasem we znaki. No i na nieszczęście trafiła mi się wersja z Pewexu (kupiłem od pierwszego właściciela) przez co miałem uroki typu pyknięcie włącznika od lampki w głośnikach i cokolwiek innego włączanego w pokoju. Okazuje się, że wersja na Niemcy czy UK jest znacznie lepiej wyposażona jeżeli chodzi o takie niby drobiazgi jak filtr na zasilaniu (w wersji na Polskę zastępują go zworki) oraz każdym osprzężeniu masy (takie niby mało znaczące kondensatory ceramiczne na każdym łączeniu masy i obudowy). No i w ten sposób zestaw ST-G70, SU-V90D i SL-P720 trafił do szafy a zastąpiło go na ten czas coś innego. Może do czasu zakupu SU-MA10 bo w szafie też leży SL-PA10 ale jakoś nie mam serca do tych mechanizmów i dlatego do kolejnej zmiany się nie spieszę. Model SU-V900 od razu sobie odpuściłem bo po prostu jest za duży i nic do niego potem nie pasuje wizualnie (tuner i CD).
No dobrze zrobiłem upload tego co jest i już można oglądać:
http://audio-technics.fm.interia.pl
proszę o uwagi i materiały aby coś fajnego z tego wyszło. Pomoc mile widziana.