logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Geforce 4 64mb mx440. Monitor gaśnie, kiedyś reset pomagał.

Hrabia322 19 Paź 2007 19:30 1121 1
REKLAMA
  • #1 4394186
    Hrabia322
    Poziom 16  
    Ocena: 38
    Witam mam problem z ta kartą podłączyłem komputer z tv ale odłączyłem monitor bo tv mam w innym pokoju i teraz jak chciałem wrócić z powrotem z Pc na monitor to system sie załaduje windowsowskie paski sie załadują i monitor gaśnie kiedyś miałem już coś takiego więc robiłem "twardy" reset z 3 razy i komp już sie uruchamiał teraz ta kartę sprzedałem kumplowi i właśnie mu sie tak stało i mówiłem mu o tym restartowaniu (tak jak ja to robiłem ) ale nic to nie daje.
    Zaznaczam ze system sie normalnie ładuje do końca bo słychać dźwięk początkowy i komputer po powrocie na tv normalnie działał nie używałem do podłączenia z tv żadnych programów tylko dostępne akcesoria ze sterowników Nvidi.
    Sterowniki są nowe ściągnięte z neta DirectX 9.0c Komputer wcześniej mu normalnie na tej karcie działał na monitorze tylko go skusiło podpięcie pod tv.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4394413
    jozcho
    Poziom 22  
    Ocena: 24
    W trakcie rozruchu systemu naciśnij F8 wybierz tryb awaryjny, po uruchomieniu w trybie awaryjnym przejdź do panelu sterowania/Ekran/Ustawienia i kliknij na zaawansowane ,dokonaj stosowne zmiany w ustawieniach karty,zamknij system .
REKLAMA