Witam mam problem z ta kartą podłączyłem komputer z tv ale odłączyłem monitor bo tv mam w innym pokoju i teraz jak chciałem wrócić z powrotem z Pc na monitor to system sie załaduje windowsowskie paski sie załadują i monitor gaśnie kiedyś miałem już coś takiego więc robiłem "twardy" reset z 3 razy i komp już sie uruchamiał teraz ta kartę sprzedałem kumplowi i właśnie mu sie tak stało i mówiłem mu o tym restartowaniu (tak jak ja to robiłem ) ale nic to nie daje.
Zaznaczam ze system sie normalnie ładuje do końca bo słychać dźwięk początkowy i komputer po powrocie na tv normalnie działał nie używałem do podłączenia z tv żadnych programów tylko dostępne akcesoria ze sterowników Nvidi.
Sterowniki są nowe ściągnięte z neta DirectX 9.0c Komputer wcześniej mu normalnie na tej karcie działał na monitorze tylko go skusiło podpięcie pod tv.
Zaznaczam ze system sie normalnie ładuje do końca bo słychać dźwięk początkowy i komputer po powrocie na tv normalnie działał nie używałem do podłączenia z tv żadnych programów tylko dostępne akcesoria ze sterowników Nvidi.
Sterowniki są nowe ściągnięte z neta DirectX 9.0c Komputer wcześniej mu normalnie na tej karcie działał na monitorze tylko go skusiło podpięcie pod tv.