logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić moduł sterujący do pralki Whirlpool AWG875? Wyświetlacz nie działa

szuiram 09 Lis 2007 21:45 1980 4
REKLAMA
  • #1 4463850
    szuiram
    Poziom 2  
    Witam
    Bardzo prosze o pomoc w uzyskaniu informacji. zepsuła mi sie pralka wfirpool awg 875d objawy są takie ze wyświetlacz świeci na niebiesko i nie wyswietla zadnych funkcji ponadto pralka nie działa. Rozkręciłem ją i zuważyłem że kostka przy silniku jest przytopiona zapewne poszło zwarcie na moduł sterujący i już po nim. Proszę o pomoc gdzie mogę taki moduł kupić w miarę tanio.
    z góry dzięki
  • REKLAMA
  • #2 4463925
    nares
    Specjalista AGD
    Ocena: 3382
    W "ogłoszenia", masz podane linki do sklepów i hurtowni części AGD - to najprostszy sposób.
  • REKLAMA
  • #3 4464979
    szuiram
    Poziom 2  
    Dzięki bardzo
    rada była bardzo dobra można zaoszczędzić około 250zł na serwisie.
    problem jest taki że wszystkie sewisy i sklepy sprowadzają to w ciągu 3 dni - ale trudno warto pczekać.
  • REKLAMA
  • #4 4465498
    asdasd11
    Poziom 22  
    Ocena: 150
    Musisz dojść dlaczego kostka jest przetopiona, może zalana wodą? Inaczej uszkodzisz drugi moduł.
  • #5 4468112
    lionq
    Poziom 14  
    Ocena: 39
    Witam
    Sprawdź kolego połączenie dwóch części zbiornika ,czy aby nie ma wycieku. Zdarzają się dość często takie uszkodzenia, że kapiąca woda dostaje się na kość silnika co powoduje zwarcie i uszkodzenie podzespołów. Na pewno nie pocieszę ciebie, ale obawiam się że do wymiany będzie moduł sterujący oraz panel wyświetlacza. No i kość silnika do zrobienia.
REKLAMA