Cześć. Mama problem z wyżej wymieniojną drukarka. Zacznę od poczatku. Ta drukarak miałą cos takiego, że czasem lubiałą sie przyciąć podczas drukowania wiekszej ilości plików ( albo gdy drukowalem z pików pdf) i gdy sprawdzalem stan urządzenia na Nawiatorze HP pisalo że jest wyłączona.( a byla włączona caly czas) musiałem wtedy uruchomić kompa ponownie i czasem po tym drukowala dalej. no pomyslalem ze moze to wina sterowników. gdy pozniej chcialem zainstalowac ponownie sterowniki wszystko bylo ladnie do momentu gdy mialem wlaczyc drukarke by sprawdzic łącznośc z komputerem. sprawdzalo sie chyba z 15 min wychodzi za kazdym razem błąd połączenia i nie chce sie zainstalowac ;/ myslalem moze ze to wina kabla ale gdy wlaczam drukarke podpieta do kompa wyskakuje komunikat że znaloziono nowy sprzęt. nie wiem co to może być. macie jakies pomysly? prosze o pomoc i pozdrawiam
-drukarka podpieta do kompa przez usb
-system windows XP z sp2
-próbowałem na oryginalnych sterownikach na cd dołaczonych do drukarki i na nowych sciagnietych z neta
-drukarka podpieta do kompa przez usb
-system windows XP z sp2
-próbowałem na oryginalnych sterownikach na cd dołaczonych do drukarki i na nowych sciagnietych z neta