http://www.sklep.avt.com.pl/photo/_pdf/AVT1281.pdf
chodzi o przerobienie tego filtra z linku powyzej.
Otoz na wejscie podawany jest sygnal surround ktory jest sumowany. Ja nie chce podlaczac na wejscie kilku sygnalow, bo z mojego amplitunera wychodzi specjalny kanal z niskim sygnalem (1 x chincz) do podlaczenia aktywnego subwoofera. Chcialbym wlasnie to wyjscie wykorzystac.
Chcialbym dlatego zapytac sie Was jak przerobic wejscie tego filtra, moze jakis rysunek pogladowy ktos zrobi aby mi to zobrazowac?
Jeszcze mam pytanie odnosnie wyjscia.
Mianowicie sa tam 2 wyjscia chincz. Mnie zalezy by zrobic jedno wiec czy moze byc tak jak na ponizszym rysunku?
oryginal jest w pdf w pierwszym linku
A wiec reasumujac:
1/ jak na wejscie podac sygnal z pojedynczego chincza
2/ jak na wyjsciu zrobic pojedynczy chincz
chodzi o przerobienie tego filtra z linku powyzej.
Otoz na wejscie podawany jest sygnal surround ktory jest sumowany. Ja nie chce podlaczac na wejscie kilku sygnalow, bo z mojego amplitunera wychodzi specjalny kanal z niskim sygnalem (1 x chincz) do podlaczenia aktywnego subwoofera. Chcialbym wlasnie to wyjscie wykorzystac.
Chcialbym dlatego zapytac sie Was jak przerobic wejscie tego filtra, moze jakis rysunek pogladowy ktos zrobi aby mi to zobrazowac?
Jeszcze mam pytanie odnosnie wyjscia.
Mianowicie sa tam 2 wyjscia chincz. Mnie zalezy by zrobic jedno wiec czy moze byc tak jak na ponizszym rysunku?
oryginal jest w pdf w pierwszym linku
A wiec reasumujac:
1/ jak na wejscie podac sygnal z pojedynczego chincza
2/ jak na wyjsciu zrobic pojedynczy chincz