Witam.
Zawsze A65 szły mi bez problemu, ale ten coś trefny.
Dostałem do zrobienia A65 brzyczącego, na kości AMD, no więc wziąłem w obroty.
Próbowałem wgrywać rożne Fulle ale nic z tego, wkońcu znalazłem A65_v06_lg4_full_amd, i po nim telefon wstaje, ale:
-Zamiast napisu 'My stuff' nazwe : "aridogΛedas".
Zamiast 'Ringtones' mam 'a Ring tones-Xar...'. 'Call setup' jest jako 're(a GivacΣna'.
Telefon nie ma zasięgu, a jak wpisze *#06# to są same krzaczki, nieważne jaki język ustawię. Ogólnie połowa opcji zamiast właściwych nazw, ma jakieś takie krzaczki, jak wyżej wymienione.
Jakakolwiek próba spolszczenia go SWUP-em, nieważne w jakiej wersji, zabija telefon i trzeba na nowo wgrywać tego nieszczęsnoego Fulla, który i tak źle działa.
Pod innymi FullFlashami nie działa. Kody ofkors przeliczam.
Telefon grzany. Flash stawiany. Procek bujany. I dalej nic.
Ogolnie ten FF co mam to chyba w sobie ma już zepsytu LGP bo jak probuję go wyciagnac w Smelterze to Smelter wywala blad, a na innych fullach smiga.
Czy możecie coś poradzić? Ewentualnie może ktoś zgrać Fulla ze swojego A65 na AMD i mi podesłać?
Mam dokładnie taki sam problem jak tu:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic485623.html
Pozdrawiam i liczę na sugestie.
Zawsze A65 szły mi bez problemu, ale ten coś trefny.
Dostałem do zrobienia A65 brzyczącego, na kości AMD, no więc wziąłem w obroty.
Próbowałem wgrywać rożne Fulle ale nic z tego, wkońcu znalazłem A65_v06_lg4_full_amd, i po nim telefon wstaje, ale:
-Zamiast napisu 'My stuff' nazwe : "aridogΛedas".
Zamiast 'Ringtones' mam 'a Ring tones-Xar...'. 'Call setup' jest jako 're(a GivacΣna'.
Telefon nie ma zasięgu, a jak wpisze *#06# to są same krzaczki, nieważne jaki język ustawię. Ogólnie połowa opcji zamiast właściwych nazw, ma jakieś takie krzaczki, jak wyżej wymienione.
Jakakolwiek próba spolszczenia go SWUP-em, nieważne w jakiej wersji, zabija telefon i trzeba na nowo wgrywać tego nieszczęsnoego Fulla, który i tak źle działa.
Pod innymi FullFlashami nie działa. Kody ofkors przeliczam.
Telefon grzany. Flash stawiany. Procek bujany. I dalej nic.
Ogolnie ten FF co mam to chyba w sobie ma już zepsytu LGP bo jak probuję go wyciagnac w Smelterze to Smelter wywala blad, a na innych fullach smiga.
Czy możecie coś poradzić? Ewentualnie może ktoś zgrać Fulla ze swojego A65 na AMD i mi podesłać?
Mam dokładnie taki sam problem jak tu:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic485623.html
Pozdrawiam i liczę na sugestie.