logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

A65 potrzebne wszystkie pliki Intel do postawienia telefonu

diodav 18 Lip 2006 13:08 1322 8
REKLAMA
  • #1 2830461
    diodav
    Poziom 21  
    Ocena: 5
    Tak jak w temacie, potrzebne wszystkie pliki pod SST lub Jokera, proszę o konkretne odpowiedzi. Sprawa jest pilna. Wiem, że jest sporo o tym na elce ale jest tak porozrzucany temat, że godzinne szukanie nie pomogło. Sprawa jest pilna. Proszę o pomoc
    diodav

P.S. Standardowo uwalony eeprom(bzyczenie w słuchawce)
  • REKLAMA
  • #2 2830549
    moonraker
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    coś słabo szukałeś ale niech ci będzie :)
    pozdr
    Załączniki:
    • a65_v10_lp3_intel_sst.rar (3.84 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 2830698
    diodav
    Poziom 21  
    moonraker napisał:
    coś słabo szukałeś ale niech ci będzie :)
    pozdr

Przepraszam Cie, ale mnie źle zrozumiałeś. Uszkodzony jest eeprom więc potrzebuje komplet plików a nie tylko full flash

W dalszym ciągu prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 2831057
    diodav
    Poziom 21  
    I o to mi chodziło, dzięki wielkie Paweł. Oczywiście szacuneczek w postaci "pomógł" idzie do Ciebie
    diodav
  • REKLAMA
  • #7 2831061
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    pomogl full i eep czy dopiero bedziesz wgrywal? ;)
  • #8 2852129
    moonraker
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    Kolego diodav nie wiem z czym masz problem wgrywasz plik który podałem potem naprawa imei i telefon działa potem ewentualnie język jak jest taka potrzeba.
    pozdr
  • #9 2892681
    diodav
    Poziom 21  
    pawel napisał:
    pomogl full i eep czy dopiero bedziesz wgrywal? ;)

Postawiłem go plikami, które zostawiłeś pod tym linkiem. Wszystkim polecam ten link. Temat zamknięty
    diodav

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono problem z uszkodzonym EEPROM w telefonie A65, co uniemożliwiało jego prawidłowe uruchomienie. Poszukiwano kompletnych plików firmware pod interfejsy SST lub Joker do przywrócenia urządzenia. Użytkownik otrzymał link do archiwum zawierającego pełny plik v15 full oraz EEPROM, które umożliwiły skuteczne postawienie telefonu. Wskazano, że pełny plik firmware zawiera EEPROM, szczególnie w wersji 8MB. Po wgraniu plików konieczna była ewentualna naprawa IMEI oraz dostosowanie języka. Ostatecznie problem został rozwiązany dzięki udostępnionym plikom, a temat uznano za zamknięty.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA