logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.
REKLAMA
  • #1 4493256
    teju06
    Poziom 10  
    witam. otóż mam taki trochę nietypowy problem....
    mam wieże DIORA około 19lat która działa bez zarzutu i która nie była serwisowana...
    dostałem ją od wujka który wyjechał do stanów...
    była bardzo dobrze traktowana przez niego... zawsze czyszczona, różne rzeczy z nią robił...tj.. przeczyszczał, chodzi mi o to ze bardzo o nią dbał !!
    a dokładnie ta wieża składa się z (zacznę od góry) (4 części):
    -Wzmacniacz WS-442
    -TUNER STEREOFONICZNY AS 642
    -Korektor graficzny FS 042
    - Magnetofon stereofoniczny MDS 442
    i do tego jest jedna kolumna 50 watowa chyba (3 głośniczki)
    była jeszcze druga ale coś nie działa...
    i proszę was powiedzcie mi za ile ja mógłbym sprzedać każda z tych części osobno i razem (+2 kolumny) (jedna nie działająca)
    proszę o to bo szczerze mówiąc jestem trochę laikiem w tej dziedzinie a nie chcę sie sfrajerować
    liczę na wasza pomoc

aha i tez nie jestem do końca pewien czy w dobrym dziale to umieściłem
    (błędy poprawiono) :)
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 4493408
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6167
    Post był raportowany.
    Przeniosłem z: Audio
  • REKLAMA
  • #3 4494221
    teju06
    Poziom 10  
    no więc będzie mi ktoś w stanie powiedzieć ile za taki sprzęt można wziąć
  • REKLAMA
  • #6 4497188
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #7 4498115
    teju06
    Poziom 10  
    dzięki za info:) sproboje tak zrobić
  • #8 9326853
    ANUBIS
    Poziom 32  
    Ocena: 63
    Wykopaliska zamykam, proszę zapoznać się z regulaminem forum .

ANUBIS 25.03.2011

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyceny wieży DIORA, mającej około 19 lat, składającej się z czterech modułów: wzmacniacza WS-442, tunera stereofonicznego AS 642, korektora graficznego FS 042 oraz magnetofonu stereofonicznego MDS 442, wraz z kolumnami głośnikowymi (jedna sprawna, druga uszkodzona). Sprzęt jest w dobrym stanie technicznym, nie był serwisowany, ale był regularnie czyszczony i konserwowany. Użytkownik poszukuje informacji o wartości poszczególnych elementów oraz całego zestawu. W odpowiedziach pojawiła się sugestia, że cena może oscylować wokół 200-250 zł za cały zestaw, a najlepszym sposobem na ustalenie wartości jest wystawienie sprzętu na popularnym portalu aukcyjnym (wskazanym jako "Alegro"). Podkreślono, że mimo wieku, jakość dźwięku i wykonania może przewyższać współczesne tanie zestawy audio. Jeden z komentarzy określił wartość sprzętu jako "cena złomu", jednak inne opinie były bardziej optymistyczne. Dyskusja została zamknięta z powodu niezgodności z regulaminem forum.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA