Mam świadomość że sprzęt jest średniej jakości i nie jest zbyt potrzebny w zestawie HI-FI, ale chciał bym pokombinować coś z tym sprzętem i przy okazji pouczyć się elektroniki. Uszkodzone mam tranzystory i myślałem że może można by dać w ich miejsce coś konkretniejszego za waszą pomocą. Interesują mnie wszelakie zmiany, nie tylko z tranzystorami, by poprawić jak najbardziej ten sprzęt.
Mam pobieżną wiedzę o elektronice, ale może ktoś będzie miał na tyle cierpliwości, zrozumienia i pomysłów w głowie by doradzić i zrobić coś fajnego...?
Spis tranzystorów: BD 136 , BD 136-10 , BD 135-16x2 , BC 238x2 , BC 237 , BC 237B , BC 307x2
Nie mogę umieścić tu schematu, ale mogę przesłać mailem lub do pobrania w bazie schematów na Elektrodzie.
Pozdrawiam
Mam pobieżną wiedzę o elektronice, ale może ktoś będzie miał na tyle cierpliwości, zrozumienia i pomysłów w głowie by doradzić i zrobić coś fajnego...?
Spis tranzystorów: BD 136 , BD 136-10 , BD 135-16x2 , BC 238x2 , BC 237 , BC 237B , BC 307x2
Nie mogę umieścić tu schematu, ale mogę przesłać mailem lub do pobrania w bazie schematów na Elektrodzie.
Pozdrawiam