logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Leadtek Winfast TV2000 XP Global : problem z dźwiękiem

krzystan 28 Lis 2007 17:43 1928 6
REKLAMA
  • #1 4530581
    krzystan
    Poziom 2  
    Witam. Kupiłem kartę telewizyjna Winfast TV2000 XP Global i niestety nie działa mi dźwięk podczas oglądania telewizji:/ Zainstalowałem najnowsze sterowniki (Vista, 64-bity) i nic. Oglądam programem Winfast PVR 2. Z góry dzięki za pomoc!
  • REKLAMA
  • #2 4530816
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 4533843
    krzystan
    Poziom 2  
    Tak podłączone jest wszystko tak jak mówisz, dzwiek niestety nie dziala. Może jakies inne pomysły:?:
  • #4 4534490
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 4535778
    krzystan
    Poziom 2  
    No niestety Viste mam i tam nie mozna tego zaznaczyc, a przynajmniej ja nie wiem gdzie:/ w sumie to moze byc rozwiazanie bo tez o tym gdzies czytalem, tylko nie wiem jak to zaznaczyc...
  • REKLAMA
  • #6 4544154
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 4551058
    krzystan
    Poziom 2  
    Ech nie mogę nigdzie znaleźć tej opcji. Szukałem w googlach i pomocy i chyba po prostu nie ma czegoś takiego w Viście. Choć z drugiej strony to raczej mało prawdopodobne... może wie ktoś jak to zmienić??

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy braku dźwięku w karcie telewizyjnej Leadtek Winfast TV2000 XP Global podczas oglądania telewizji na systemie Windows Vista 64-bit z użyciem programu Winfast PVR 2. Użytkownik potwierdził poprawne podłączenie kabla audio między tunerem a płytą główną (gniazdo CD_IN). Sugerowano sprawdzenie ustawień źródła dźwięku w panelu sterowania, zwłaszcza zaznaczenie opcji CD lub Line In jako domyślnego urządzenia odtwarzającego, jednak w systemie Vista użytkownik nie znalazł takiej możliwości. Dyskusja wskazuje na konieczność odnalezienia w systemie opcji wyboru źródła dźwięku, co może być trudne lub inaczej zorganizowane w Windows Vista, co utrudnia rozwiązanie problemu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA