logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak dźwięku po zmianie kanałów w Leadtek WinFast TV2000 XP Global

tezarrus 02 Kwi 2008 16:44 2694 4
REKLAMA
  • #1 4985177
    tezarrus
    Poziom 10  
    witam! zainstalowałem wszystkie sterowniki i oprogramowanie. posiadam kablowkę. po wyszukaniu wszystkich kanałów i przejrzeniu powiedzmy dwóch kanałów( przy ich włączeniu towarzyszy krótkotrwały szum, a następnie "wskakuje" normalny dźwięk programu )- powiedzmy jeszcze że tak mogłobybyć. ale jeżeli zacznę przesuwać kanały na kolejne obraz jest ok, ale głosu nie ma - jest szum. w czym tkwi problem?
  • REKLAMA
  • #2 4985363
    MARCIN.SLASK
    Specjalista AGD
    Ocena: 2650
    Problem z kartami WinFast 2000 xp jest znany.
    Nie wiem czy winna seria kart, czy sterowniki. Miałem dwie nowe i w obydwu nie działal pilot i odbior nie był rewelacyjny.
    Nie miałem czasu się bawic i oddałem.
    Spróboj zmienic sterowniki.
  • REKLAMA
  • #3 4985899
    Rijssen
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Miałem podobny problem z tą kartą, w moim przypadku pomogło pobranie nowszej wersji programu WinFast PVR2 ze strony producenta. Jako wyjście audio ustawiłem AUX, może pomóc w twoim przypadku zlikwidować trzask przy przełączaniu kanałów.
  • REKLAMA
  • #4 4985946
    spinnaker
    Poziom 32  
    Ocena: 37
    Mam Experta i mam te same objawy na każdym sofcie/driverach i przywykłem - poprostu nie przerzucam już jak szalony kanałów tylko wolniej :P
  • #5 4986431
    tezarrus
    Poziom 10  
    rozwiązałem problem, należało zmienić system wyświetlania klawiesz"H", dzięki, pozdrawiam!
REKLAMA