Moim zdaniem lepiej kupić używane Altusy 110
To co teraz się wypisuje o mocy tych głosników to między bajki włożyć!
Kto słyszał stare altusy i nowe głosniki (mowa własnie o takich zestawach po 500 za parę ale i droższych) ten wie o czym piszę.
Te kody słyszałem i powiem jak za tą cenę to grają fajnie
Ty tak tylko piszesz zwiększyć budżet moim zdaniem nie bez powodu ktoś pisze że do 600zł
Dodano po 8 [minuty]:
a przepraszam właśnie przeczytałem twój dubel.
Te kody jak dla ciebie to za ładnie grają.
Szkoda gadać jak się słyszy kogoś kto pisze że chce aby mu basem dudniło
jak chcesz dudniący głośny bas to kup sobie logitech z2300 i ustaw komputer i subwofer w rogu. Daj pokrętło basowe na max i ciesz się tym dudniącym i zatykającym uszy basem.no chyba że nie masz komputera to za 600 zł nic tak dudniąco nie zagra
No wypraszam sobie . Ja cię od leszczy nie wyzywam
ale skoro widziałem twój 2 temat i piszesz w nim o tym że chcesz dudniący bas to proszę bardzo.
Mam te logitechy i pisze tak ponieważ ten bas dudni a nie gra[tobie chodziło o dudnienie] to że są to głośniki tragiczne to ja wiem .ale basu jest więcej niż w rożnych kolumnach po 2500 zł wiem bo właśnie kompletuje zestaw stereo za 5000
a tak w sumie te STX nie będą złe jak chodzi o 600 zł
Tylko spasłoby abyś poszedł do jakiegoś sklepu je przesłuchać
✨ Dyskusja dotyczy wyboru kolumn głośnikowych do domowego audio w budżecie do 600 zł, z uwzględnieniem modelu STX F-150. Wskazano, że lepszym wyborem mogą być używane kolumny Altus 110 lub Tonsil, które oferują lepszą jakość dźwięku niż nowe modele w tej cenie. Podkreślono, że deklarowana moc głośników często jest zawyżona, a bas nie powinien być jedynym kryterium wyboru. Zwrócono uwagę, że kolumny STX F-150 mogą być akceptowalne w tej klasie cenowej, ale zaleca się odsłuch przed zakupem. Wskazano również na alternatywę w postaci zestawów komputerowych Logitech Z2300, które oferują mocny bas, jednak ich jakość dźwięku jest niska. Sugerowano także zwiększenie budżetu dla lepszego efektu dźwiękowego. Wygenerowane przez model językowy.