logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zmieniarka SONY CDX-600 - bardzo cichy dźwięk, jak zwiększyć głośność?

qr-x 03 Gru 2007 15:09 1286 1
REKLAMA
  • #1 4547075
    qr-x
    Poziom 1  
    Witam serdecznie. Wlasnie kupilem zmieniarke sony cdx-600 i podlaczylem ja do radia rozniez marki sony. Wszystko dziala ok ale straaasznie cicho;/ tak cicho tylko kiedy mam wylaczony silnik to cos slysze i to ledwo, ledwo a mam regulator rozkreconjy na maxa.. Nie wiem na czym rzecz polega i dlatego zwracam sie do Was:) Moze gdzies sie to jakos reguluje? Jestem kompletnie ciemny w tych tematach wiec prosze o jakies porady:):)
    z goory dziekuje za pomoc;) adrian qr-x
  • REKLAMA
  • #2 4547897
    radiowiec
    Poziom 18  
    Ocena: 32
    Tak moze być jak podłączyłeś czincze ze zmieniarki nie do tego wejścia co trzeba a ma być do Bus Audio Input a jest pewnie do rear wyjścia na wzmacniacz i dlatego pewnie cicho gra .
    Mozesz to sprawdzić uruchamiajac zmieniarke i na poprawnie podłączonym radiu - myślę tu że np radio działa prowidłowo to wyjmij czincze- załącz zmieniarkę dotknij gorących przewodów i powinno być słychać brzęczenie w głosnikach raz lewej albo prawej strony - będzie wiadomo że z radiem jest wszystko w porządku.
REKLAMA