Witam!
Założyłem nowy temat ponieważ w tych które sa już zamieszczone na forum zazwyczaj są niedokładnie opisane schematy bądź nieodpowiadające parametrom stroboskopu który chciałbym zmontować.
Szukam schematu ( i spisu elementów) stroboskopu:
- 1500Wat
- palnik XOP 15
- Z regulacją częstotliwości błysków
- Bez układów logicznych
- Bez możliwości regulacji energii błysku
- Bez wejść audio
Układ powinien być sprawdzony!!
Wiem że można liczyć na forumowiczów więc proszę o wrzucenie takiego schematu ; może ktoś szukający kiedyś takiego schematu będzie mógł znaleźć to czego szuka w wyszukiwarce
Proszę o pisanie tutaj tylko na temat stroboskopu o w/w parametrach a nie jak w niektórych tematach o tytule 'strob 1500W' - pisze się o strobkach 2500W
Z góry dziękuje za pomoc.
Założyłem nowy temat ponieważ w tych które sa już zamieszczone na forum zazwyczaj są niedokładnie opisane schematy bądź nieodpowiadające parametrom stroboskopu który chciałbym zmontować.
Szukam schematu ( i spisu elementów) stroboskopu:
- 1500Wat
- palnik XOP 15
- Z regulacją częstotliwości błysków
- Bez układów logicznych
- Bez możliwości regulacji energii błysku
- Bez wejść audio
Układ powinien być sprawdzony!!
Wiem że można liczyć na forumowiczów więc proszę o wrzucenie takiego schematu ; może ktoś szukający kiedyś takiego schematu będzie mógł znaleźć to czego szuka w wyszukiwarce
Proszę o pisanie tutaj tylko na temat stroboskopu o w/w parametrach a nie jak w niektórych tematach o tytule 'strob 1500W' - pisze się o strobkach 2500W
Z góry dziękuje za pomoc.
Konto firmowe: