Obrazu przepraszam jak by taki temat już był ale ja nie mogłem znaleźć podobnego a mianowicie mam problem z uruchomieniem mojego pc ale tylko jak włączam go po paro godzinnej przerwie włącza sie ale muszę par razy naciskać power zanim on sie włączy na dłużej myślę ze może mu jest za zimno wcześniej stał przy ścianie w której była niewielka dziura którą wchodzi do domu kabel od internetu to go przeniosłam na drugą stronę biurka i dalej to samo gdzieś parę dni normalnie sie włączał w domu mam 20 stopni ciepła a on sie nie włącza tak jag by sie rozgrzewał później nawet sie nie wyłącza tylko cały czas działa bez zarzutów na pewno nie jest to wina ze 350w zasilacz nie daje rady bo podłączone są do niego:dysk sata grafika gigabyte 7300gt procesor amd 3200+ płyta główna jakaś msi kler na procesor i wiatrak a no i dwie kości ram oby dwie 667MHz jedna 1gb druga 512mb a dzieje sie to już z miesiąc a kompa mam już od roku wiec coś sie zrobiło bo rok temu w zimie śmigał a było zimno co mogę zrobić by normalnie sie włączał
W j.polskim jest coś takiego jak przecinek, kropka, oraz wielkie litery.
Uzupełnij swój post, bo jak nie to trafi do kosza.
marek216
W j.polskim jest coś takiego jak przecinek, kropka, oraz wielkie litery.
Uzupełnij swój post, bo jak nie to trafi do kosza.
marek216