Witam na początku mowie wam ze szukałem na www.google.pl owszem znalazłem dużo ciekawy wątków lecz żaden mi nie pomógł lecz zaszkodził bo jeszcze bardziej pogrzebałem ;/ Przechodzę do rzeczy jestem zielony w tych sprawach a mam Problem z routerem d link 504t zakupiłem go na allegro miesiąc temu był używany spoczatku działał ok :]
Ale później po jakimś czasie nie chciało mi wyświetlać stron www ale gg i emul działał ok. Jak już szukałem na google to znalazłem informacje ze to problem z DNS probowałem według wskazówek jakie tam podawali naprawić to lecz nic nie zrobiłem bo cały czas problem powtarza sie proszę was o pomoc. Moje łącze to Neostrada 512 kb\s na dwa kompy. Prosze pomóżcie mi bo ta słytłacja mnie irytuje ze ciągle muszę resetować router.
Mój aktualny soft to :
Firmware Version : V2.00B01T01.EU.20050630
Ale później po jakimś czasie nie chciało mi wyświetlać stron www ale gg i emul działał ok. Jak już szukałem na google to znalazłem informacje ze to problem z DNS probowałem według wskazówek jakie tam podawali naprawić to lecz nic nie zrobiłem bo cały czas problem powtarza sie proszę was o pomoc. Moje łącze to Neostrada 512 kb\s na dwa kompy. Prosze pomóżcie mi bo ta słytłacja mnie irytuje ze ciągle muszę resetować router.
Mój aktualny soft to :
Firmware Version : V2.00B01T01.EU.20050630