Witam, jestem posiadaczem wyżej wymienionego routera. Jak się okazało wersja 604T/TX jest produktem dostarczanym przez operatora Telecom w Nowej Zelandii. Urządzenie działało prawidłowo również z Neostradą. Jednak wydawało mi się iż warto było by wymienić firmware na nowsze (dotychczas miałem V1.00B07.TX). Pobrałem zatem, ze strony D-Link Polska, oprogramowanie do urządzenia (DLinkEU_DSL-G604T_V2.00B01T01.EU.20050930_upgradeB10). Niestety, podczas aktualizacji pojawił się błąd. Od tej pory router nia działa poprawnie. Jest możliwość tylko otworzenie pierwszej strony konfiguracyjnej, nic pozatym (żadne podstrony nie działają). Próbowałem, również wgrać firmware v1.0 . Niestaty, program aktualizjuący nie potrafił połączyć się z urządzeniem. Jednak gdy wybrałem opcję "corrupted-image mode" cały proces zakończył się powodzeniem, jednak tak naprawdę nic się nie wgrało, a router nadal nie pracuje poprawnie. Dodam jeszcze, że zapora oraz wszelkiego rodzaju programy antywirusowe zostały wyłączone.
Czy jest jeszcze jakiś sposób aby router ożył ? Proszę o pomoc.
Czy jest jeszcze jakiś sposób aby router ożył ? Proszę o pomoc.