logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czym jest urządzenie Isolated Wideband Millivolt Input? Jak działa?

matix85 09 Sty 2008 21:02 1068 2
REKLAMA
  • #1 4676583
    matix85
    Poziom 13  
    Ocena: 9
    Mam znaleźć informacje o takim przedmiocie "Wide Bandwidth Input: ±100mV Output: ±5V" lub "Isolated Wideband Millivolt Imput" nie wiem jak tego szukac w polskim jezyku i co to jest?
    Pozdrawiam i prosze o pomoc

Tu jest link do strony z tym urzadzeniem który znalazłem http://www.analog.com/en/prod/0,,774_868_5B40,00.html
    Załączniki:
    • Czym jest urządzenie Isolated Wideband Millivolt Input? Jak działa? 5bmodmb.gif (5.99 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4676656
    Quarz
    Poziom 43  
    Ocena: 629
    matix85 napisał:
    Mam znaleźć informacje o takim przedmiocie "Wide Bandwidth Input: ±100mV Output: ±5V" lub "Isolated Wideband Millivolt Imput" nie wiem jak tego szukac w polskim jezyku i co to jest?
    Pozdrawiam i prosze o pomoc

Produkt Analog Devices ZOBACZ tyle tylko, że z Twojej fotki to ja nic nie mogę odcyfrować... :cry:
    Wide Bandwidth - szerokopasmowy,
    Input: ±100mV - wejście: ±100mV,
    Output: ±5V - wyjście: ±5V
    Isolated Wideband - izolowany szerokopasmowy,
    Millivolt I(m)nput - miliwolt (miliwoltowe) wejście.
    Niestety, ale to za mało informacji, by jednoznacznie określić co to jest i do czego to służy... :cry:
    Najprawdopobniej jest to wzmacniacz izolowany szerokopasmowy od prądu stałego poczynając.
  • #3 4676937
    matix85
    Poziom 13  
    Ocena: 9
    dziekuje Quarz.temat zamykam
REKLAMA