logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić te kolumny za 350 zł? Opinie i oceny użytkowników

xsert 23 Gru 2003 01:03 1315 9
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 447569
    dymek
    Poziom 27  
    Ocena: 30
    hm troszke gosciu polał wody z tym co napisal np specjalne spoiwo uszczelniajace no ale ogolnie glosniki wygladaja na solidne.ja bym osobiscie poleci chociaz nie wiadomo jak graja naprawde ale za ta cene to cudow sie bym nie spodziewal chociaz moga byc naprawde solidne.a rozwiazanie wysokotonowiec miedzy 2 sredniotonowymi normalnie jak w glosnikach centralnych.no ale jesli te dane sa prawdziwe to ja bym bral te glosniki.
  • REKLAMA
  • #3 447614
    xsert
    Poziom 11  
    ok dzieki, tylko zeby dane byly prawdziwe, tez tak myslalem ze za ta cene to jeszcze moga byc
  • #4 448886
    bartymeusz85
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    badziew, kupuj tonsile
  • REKLAMA
  • #6 449516
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 449523
    xsert
    Poziom 11  
    aha to jednak wybiore altusy
  • #8 449549
    DAREK4444
    Poziom 19  
    Ocena: 23
    "CAŁOŚĆ UZUPEŁNIA WYSOKIEJ JAKOŚĆI TERMINAL GŁOŚNIKOWY" Chyba dla tego super terminala je kupię :). A tak powaznie: nie podobają mi się.
  • REKLAMA
  • #9 449559
    xsert
    Poziom 11  
    dzwonilem do tego goscia on chce za 360 zl sprzedac inne kolumny niz na zdjeciu, czyli z jednym sredniotonowym, na zdjeciu 2 czyli juz cos kreci wiec jak dla mnie podwaza calosc opisu
  • #10 449581
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy opłacalności zakupu kolumn głośnikowych za 350 zł z Allegro. Użytkownicy zwracają uwagę na solidność wykonania i konstrukcję, w tym rozwiązanie z wysokotonowcem umieszczonym między dwoma średniotonowymi, typowe dla głośników centralnych. Pojawiły się jednak wątpliwości co do prawdziwości danych technicznych oraz zgodności oferowanego produktu ze zdjęciami – sprzedawca miał oferować inną wersję kolumn z jednym średniotonowym zamiast dwóch, co podważa opis i specyfikację. Wskazano, że moc podawana jako 500W PMPO jest zawyżona, a realna moc muzyczna może wynosić około 90W. W dyskusji pojawiły się także sugestie, by rozważyć zakup kolumn Tonsil lub Altus 110, które są bardziej wiarygodne pod względem parametrów. Zwrócono uwagę na jakość terminali głośnikowych, jednak ogólna opinia była sceptyczna wobec oferowanych kolumn, a niektórzy sugerowali zgłoszenie niezgodności do Allegro.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA