logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Kingston DJ w Golfie - gubienie sygnału podczas jazdy, antena dachowa?

camelmk 25 Sty 2008 12:31 1298 1
REKLAMA
  • #1 4733518
    camelmk
    Poziom 11  
    Ocena: 18
    Nie wiem co jest, ale jak auto stoi, radio gra bez zarzutu, jak tylko jestem w ruchu co chwilę wycisza się dźwięk, a później zaczyna pikać i nie chce juz grac wcale - mozliwe, ze nie podłaczyłem czegoś na kostce, ze tak się dzieje ??
    Mam to w volkswagenie golfie, i jedyne czego nie podpiąłem w czarnej kostce to żółty kabel - jak go podpinam to radio się nie wyłącza :) włącznikiem, tylko świeci cały czas..
    Prosze o pomoc co moge sprawdzic jeszcze, zeby to grało normalnie.
    A i jeszcze jedno za podswietlenie panela odpowiada jakis kabel ??
    Sorki za pytania, ale nie znalazłem w necie.

Dodano po 3 [godziny] 47 [minuty]:

znalazłem opis http://www.studio24.prv.pl/ :) tak więc prosze o nietraktowanie pytania o podłączenie poważnie.
    Ale dopytam, czy nietypowe zachowanie z gubieniem sygnału moga zależeć od rodzaju anteny (albo jej wady) pogobno VW golf z anteną w dachu miały tam jakis wzmacniacz sygnału - da się sprawdzić czy to przez to ??
  • REKLAMA
  • #2 4734960
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Pisano o tym nie raz, hasło, separator zasilania anteny a wzmacniacz bez zasilania tłumi. Sztuką jest rozumieć co się podłącza i dlaczego a nie podłączanie bezmyślne po kolorach przeczytanych w necie.

SławeK
REKLAMA