Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

karta skystar 2

mczetu 05 Feb 2008 23:34 4422 7
    mczetu
    Level 10  
    Witam a więć mój problem polega na tym że instaluje karte skystar 2 sterownik sie instaluje zakoncze i niedziała poprawnie własiwości :
    stan urządzenia
    Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)

Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów.
    pomocy męcze sie z tym bardzo długo karte zakupiłem nową w sklepie może zepsuta?:cry:
    jankolo
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Informacje o systemie operacyjnym są ujęte w raporcie o WSI?
    mczetu
    Level 10  
    wsi??nierozumiem o co chodzi to sie wyswietla we własciwosciach karty w menadżerze urzadzen
    franek2234
    Level 13  
    Wsi - to Wojskowe Służby Informacyjne kolega jankolo sądzi, że oni trzymają raport na temat twojej karty - heh

Jak już ją uruchomiasz to o sam zobaczysz jaka afera będzie na temat twojej karty w TVN. :D:D heh

A tak serio to opisz dokładniej co się dzieje.

I nie wsi tylko pewnie chodziło mu o wmi.
    mczetu
    Level 10  
    no to tak windows xp z sp2 mam geforca 5200 2,4 celerona , spełnia wymagania sprzęt a jednak niechce sie zainstalować sterownik tak żeby działało przełączałem do róznych slotów pci i nic niepomogło może ktoś miał podobny problem,instaluje sie sterownik niby sie zainstaluje ale nieywskakuje że urządzenie działa ani na pasku zadań ani a menadżerze urządzeń
  • Helpful post
    prez8s
    Level 33  
    zadaj to pytanie tutaj:
    http://skystar-hd.pl/

prawdopodobnie karta jest zwalona, albo zle instalujesz sterowniki
    piooo
    Level 29  
    Po pierwsze jaką kartę masz dokładnie , czy to jest SkyStar2 HD ? Jaka płyta główna komputera ? Jakie sterowniki dokładnie instalujesz? Jeśli jest to SkyStar 2 TV PCI to musisz zainstalować sterowniki wraz z oprogramowaniem Technisata z tego linku : http://www.technisat.com/indexf318.html?nav=S...rs,en,39&produkt_kategorie_id=100#downloadtop , około 30 MB . Jeśli HD dokładnie sterowniki też z załączonego linku. Karta powinna pojawić się w menadżerze jako karta sieciowa Technisat .pozdrawiam
    AoT_Hunter_PL
    Level 21  
    Sprawdź czy w połączeniach lokalnych masz sky stara włączonego .. wyskakuje ona jako nowe połączenie.

Menadżer urządzeń > Sprawdź czy tam jest włączona najlepiej sprobuj zaktualizować ręcznie do niej sterownik , dopiero potem instaluj TEHNISAT-a
    Możliwe, że źle instalujesz lub niewłaściwe sterowniki.