logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak połączyć telefon z Bluetooth do komputera bez kabli?

misio745 16 Lut 2008 13:23 915 5
REKLAMA
  • #1 4810553
    misio745
    Poziom 10  
    Ocena: 30
    Witam!
    Mam pytanie ponieważ pierwszy raz mam telefon z Bluetooth to nie wiem jak go mam podłączyć do kompa żebym mógł ściągać dzwonki itp. i czy muszę mieć nie wiem jakieś kable czy coś w tym stylu czy może komp sam wyszuka komórkę ??
    Proszę o pomoc.

Popraw temat regulamin @Artech
  • REKLAMA
  • #2 4810603
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 4810742
    Zielokop
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Chyba ze twoj komputer/laptop ma bluetooth wbudowane to nie musisz kupowac takiego modułu.

Ogolnie Blutetooth sluzy do bezprzewodowego laczenia sie pomiedzy telefonem a komputerem / telefonem a innym telefonem itp bez koniecznosci trzymania ich kolo siebie (jak to jest z podczerwienia).

Dzieki Bluetooth'owi mozesz takze zakupic sobie sluchawke bezprzewodowa dzieki ktorej mozesz rozmawiac bez koniecznosci wyciagania i trzymania przy uchu telefonu.

:) wpisz sobie w google.pl "Bluetooth informacje" jak chcesz sie jeszcze czegos dowiedziec

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 4814774
    szymekb1
    Poziom 12  
    Raczej w instrukcji się to sprawdza ;) A co do adapterów to jak bedziesz dużo korzystał to lepiej wybierz coś markowego, np. D-Link. Nie będziesz miał problemów ze sterownikami
REKLAMA