logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki odbiornik satelitarny do Cyfry+ zamiast Thompson? Ferguson FX 7600 CR czy inny?

pepele 22 Lut 2008 07:36 1911 5
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 4832547
    meloch
    Poziom 29  
    Ocena: 61
    A czy masz na pewno sprawną instalację satelitarną?
  • REKLAMA
  • #3 4833292
    maciejowski
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    zanim kupisz sprawdz czy masz zasilanie konwertera na glowicy(14-lub 18 V)a jesli chcesz cos nowego to ten ferguson jest prima sort w tym przedziale cenowym,no i łatwoedukacyjny:)
  • REKLAMA
  • #4 4835411
    pepele
    Poziom 10  
    czy mam sprawna instalacje? tak. nowy konwerter, nowy przewod i sat finder pokazuje ze cos jest wiec konwerter jest sprawny. nowy kabel wiec powinien byc ok (nowka sztuka ze szpuli otwarta wlasnorecznie).
    w odbiorniku zaznaczona opcja zasilanie lnb. teoretycznie powinno byc dobrze.
    jest jedna rzecz tzn obdiornik przelecial w samolocie w luku bagazowym 3tys km. mialem dwa w torbie i drugi dziala elegancko a moj nie choc w polsce dzialal super wiec mysle sobie ze cos moglo sie uszkodzic. a moze macie jakies pomysly co moglo sie popsuc?
  • REKLAMA
  • #5 4835472
    pajo21
    Poziom 35  
    Ocena: 173
    Gdyby nie udało się zreanimować thompsona to polecam Goldena Interstara.Bardzo dobry tuner na szybkim procesorze,posiada możliwość podziału uprawnień z karty bez użycia splittera,możliwość programowania z pena przez port USB(fajna sprawa).Mam dwa goldeny(różne modele) i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
    http://www.allegro.pl/item313557809_tuner_golden_interstar_gi_s770cr_xpeed_class.html
    Co do ostatnich modeli fergusonów FX to nie mam o nich dobrego zdania.Testowałem dwa fergusony i często się wieszały i z tego co zauważyłem jakość gorsza od poprzednich modeli.
REKLAMA